11 Ağustos 2011 Perşembe

Hayal kulesi, lotus çiçeği ve de tabi ki fiyonk kurdeleler...

Havalar bir hayli sıcak gidiyor. Düşünün ki ben Ankara’dayım. Gerçi ne sıcaktan memnun kalıyorum ne de soğuktan ee ılık bir hava da Ankara da ne mümkün. Beni bırakın konuşuyorum işte…
Bugün iki kız kardeşin giyindiklerinden bahsedeceğim size. Yani bencillik yok sadece kendim değilim bugün mevzu bahis olanJ
Öncelikle tabi ki sevgili ablacım Elvan Odabaşı Kanarı takdim ediyorumJ
Yaz gelince mutlaka üzerine giyinmesini istediğim bir elbisesi var kendisinin. Mavi beyaz incecik çizgileri olan bu elbise bronz ten ile inanılmaz güzel duruyor. Belinde bulunan fiyonklu kemeri ise elbisenin rahat ama bir o kadar da sexi görünen görüntüsüne şirinlik katıyor.(Elbise İpekyol yıl ...)
Tüm bu şirinliği ile bize hayal kulesi beraberinde poz verdi kendisi. Bakınız işte bu gördüğünüz onun hayal kulesi!

Her yeni bir gün, taş mı ekleniyor acaba üstüne?
 Sanki daha önceden daha kısaydı bu kuleJ
 Yoksa bu hayal kulesi diyetisyeni tarafından doğru hayallerle beslenince boyu mu uzuyor? Sanırım ikinci şıkJ
Dip not: Esmer tene sahip bayanlarda en beğendiğim renktir bu ikili. Teniniz esmer ya da yaz nedeniyle bronz ise yaz gardırobunuzda mutlaka bu renk yer almalı ;)Tatlıcık bir arkadaşım var benim adı ise Bürke (keşke o gün fotoğrafını çekmiş olsaydım)Geçenlerde o da  Yargıcı’dan aldığı mavi elbisesi ile gelmişti Formeo ya. İşte dedim’ bu ikili mükemmel’. Beyaz mavi hatta su mavisi bir elbise (su yeşili varsa su mavisi de olur neden olmasınJ) ve esmer bir ten. Bürkecim öpücükler benden;)
Elvan Odabaşı Kanar ın bugünkü seçimlerine devam ediyoruz…
 Ayaklarında oldukça yüksek topuklu lacivert bilekten bağlı Top Shop ayakkabıları var. Ayakkabılarının kendinden desenli ön yüzü ise tarzına tarz kattıyor. Tam bir ayakkabı tutkunu olan Dyt. Elvan Odabaşı Kanar ayakkabı seçimleriyle her zaman favorim. Dolabında her kıyafete uyacak mutlaka bir ayakkabı bulabilirsiniz. Ama hiçbiri sıradan değildir! Hatta sıra dışı ayakkabılarıyla sade bir kıyafeti baştan yaratabilir.
Saçlara gelince düz fönlü saçlarını nostaljik bir şekilde tokalamış kendisi. Güzel yüzüne ne de çok yakışmış. Makyaj ise tabi ki oldukça kıyafetle uyumlu. Lacivert kalem göz üstüne uygulanmış, yanaklarda şeftali rengi kullanılmış ve dudaktaki ruj ise dudak renginde.
Dip not: Siz siz olun gözünüze siyah ve kahverengi dışında bir makyaj malzemesi kullandığınızda allığınız ve rujunuz daha geri planda kalsın. Seçimleriniz gözlerinizi daha ön plana çıkaracak şeffaf ya da silik tonlardan yana olsun.
Takılara gelince Burberry saati  ile minik taştan küpelerini takan Elvan Odabaşı Kanar kardeşliğimizin simgesi lotus çiçekli bilekliğini ise kolundan her zaman olduğu gibi ayırmamışJ
Dip Not: Lotus çiçeği geçmişin, şimdinin ve geleceğin bir aradalığını ifade eder. Bu bileklikten biz 3 kardeşte de var. Ve hiç kolumuzdan çıkarmıyoruz.Ne giyinirsek giyinelim! Geçmişte de şimdi de ve gelecekte de bir arada olmak adına. Belki yan yana belki değil  ama ruhen hep bir arada.Çok sevdiğim ablacığıma ve de canım kardeşime hep birlikte olmak dileğiyle…

Bu arada ben bugün krem renk (geçmiş yılın ve bu yılın trend modeli olan) pantolonumu giyindim. Üzerine ise morlu kremli grili aynı zamanda fırfırlı ve de arkası kurdeleli yani bol sıfatlı şifon bluzumu;) Bluzun sırtını çok beğendiğim için saçlarımı yukarıdan kocaman bir topuz yaptım. Ametistten küpe ve yüzüğümü taktım. Ayakkabılarım zaten tanıdık gelecektir diğer bir yazımdan, yine mini kurdelesi ile kareli mor ayakkabılarımı tercih ettim bugün. Bu kombinasyonu çok sevdim. Umarım siz de beğenirsiniz.


Bir de çok saçma olacak ama ben Bodrum’u çok özledim… Bu karedeki yel değirmenine olan sevgi dolu bakışım ise bu yüzden;)
Sevgiler benden yani elvinodabaşıpekiyidenJ

2 yorum:

dytelvanodabasi dedi ki...

hayal kulesini ben hayallerimle besliyorum o da gitgide büyüyor:)

kuvvetli dedi ki...

kuleyi bilmem ama ikinizde bugun çok şık olmussunuzz opuyorumm