5 Ekim 2011 Çarşamba

Kareli gömlekle kravat

Bugün sizlerle dün bahsetmiş olduğum ve paylaşacağımı söylediğim kombinasyondan bahsedeyim diyorum. Tabi ki bayanlar için de ilerleyen saatlerde önerilerim olacak. Bu seferlik önden bayanlar değil izninizle baylar:)
Kareli gömlek ve kravatlar oldukça moda son zamanlarda. Öyle her kesin de tercih ettiği bir kombinasyon değil kabul ediyorum. Tek ama tek önerim lütfen kravat seçimlerinizi düz kravatlardan yana kullanın. Tabi ince olması da diğer önemli unsur. Yoksa renk olarak özgür olabilirsiniz bence bir sıkıntı yok:)


Zaten hepimiz farkındayız havalar oldukça soğudu. E memleketimin güzel başkenti Ankara'da ise serinlik aldı ve yürüdü.Bu nedenle hem trikolar hem de ceketler, kısa montlar,parkalar ve de şık trençkotlar dolaplarımızda yerlerini aldı. Hala bir trençkot edinmediyseniz elinizi çabuk tutun derim.
Fotoğraflardan anlaşıldığı gibi böyle bir gömlek triko ceket üçlüsünün altına spor bir pantolon ve ayakkabı seçmek uyumu kesinlikle bozmayacak bilakis destekleyecektir. Bence gayet güzel seçimler...
Kot seçiminde dikkat etmemiz gereken bence artık serin havalar nedeniyle rengi.Özellikle bu gri mavi havalara uygun olacak en güzel renk ikilisi ise yine gri ve koyu mavi diye düşünüyorum.
Skinny kotlar erkek giyiminde de yine ön sıralarda yerini alıyor. Peki herkese uygun bir kesim mi? Sanırım hayır. Eğer ince yapılı ve bacak boyu bel boyuna göre daha kısa bir beyseniz tercihiniz bu tarz kesimlerden yana olabilir. Ama bacak kalınlığınız oldukça ince uzun ise tercihinizi vücudunuza yapışmayan pantolon kesimlerinden yana kullanın. Dar kesimleri ise üst bedenlerinize saklayın.

Converseler ise bu havalarda hem spor hem de şık bir görüntü sağlarken ayrıca rahatlığı da bereberinde getiriyor. Mutlaka siyah bir converse edinin derim;)
Bu trikoda bu yıl dirsekli trikolar gibi beğenimi toplayanlar arasında. Aslında bir hırka olan bu trikoyu farklı farklı kullanmak mümkün. İçine giyilen gömleğe göre kullanım şeklini belirleyebilirsiniz. Yine ZARA MAN a sevgiler:)


Umarım beğeninizi toplamışızdır beyler.
Sırada bayanlar olsa da, bugünlük önden buyurun beyler:)
Elvin Odabaşı Pekiyi'den ise sevgiler

Hiç yorum yok: