9 Şubat 2012 Perşembe

Sıyah ve kar tanesı

Siyah siyah meğer sen nelere kadirmişsin:)
Tabi ki öncelikle herkese selamlar sevgiler daha neler neler:)
Bugün 2 yıl önce sevgili eşimin süpriz yapıp aldığı elbiseyi giyindim. Bu elbiseye belki bir müdehale edebilirim yakında. Belki ufak bir sırt dekoltesi olabilir. Dün bir dizide gördüm dümdüz siyah bir elbise altında siyah çoraplar ve sırtında olmasa da omzunda bir dekolte. Bu yılın modalarından mı yoksa bana mı öyle geliyor? Diyeceksiniz sen bilmeyeceksin de kim bilecek. Ben modayı takip etmiyorum ki...Beğendiklerimi alıyorum, hatta yapıyorum daha sonra bazıları moda bile olabiliyor:)Ama bu sefer evet bu elbiseye dair düşündüklerim zaten benden önce düşünülmüş itiraf ediyorum:)
Neyse bu siyah düz elbise oldukça rahattır, iyidir,hoştur:) Her yere her şekilde uygulanabilinir. Fakat bugün bir yönünü daha keşfetmiş bulunmaktayım. O da bildiğiniz hamile olduğumu önden bakınca belli etmiyor oluşunu. Yani Stileo Hamilelerine bir önerim geliyor: Siyah düz elbiseler özellikle kumaşları vücudunuzu saran cinsten ise tercih edilebilinir. Üzerine bir şal atmanız yeterli gibi. Ya da büyük aksesuarlar takmanız.Tabi ki kilo kontrolü de mühim ama yok yok bildiğiniz önden hamile değilim gibi:)
Simsiyahım bugün. Sadece mavi bir şal kullandım renk olarak. Tüm aksesuarlarımı da gümüş kullandım. Off değinmeden edemeyeceğim ben bu kış, kardan usandım. Yine kar yağıyor:( Bebişimin ismini bu gidişle kar tanesi koyacağım çünkü kar yağmasının en güzel yanı o güzel kar tanelerine yakından bakmak. Kar tanesi anlamına gelen isim önerilerinizi bekliyor olacağım.
İşte böyleyim bugün, sıradan,sade, sadece siyah...


Evet evet artık yandan belli oluyor kızcığım, hatta önden de:)
ee boşuna demiyorum 'esnek bir kumaştan olmalı bu tarz elbiseler,olmadı bir şal kullanın' diye:P


Son olarak bir şarkı geliyor benden dınınınımmmmm:)
KAR TANESİ TANESİ DE SEVDİĞİM BİR TANESİ:)
YAĞ KAR YAĞ...BELKİ BÖYLE DİYİNCE YAĞMAZSIN ARTIK:)
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

4 yorum:

zeynep akinci dedi ki...

günaydın :)) BERFİN kar tanesi demek....

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

günaydın zeynep hanım:) Evet güzel bir isim Berfin fakat bir tanıdığımızın çocuğunun adı ondan koymuyoruz:) Belfü var o da kar tanesi demekmiş ama telafuzu oldukça zor:) teşekkürler

SEL dedi ki...

Bloguma beklerim

HEDİYE ÇEKİLİŞİM

http://selenaycoser.blogspot.com/2012/02/giveawaylancome-hypnose-drama-and-bath.html

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

artık bloğundayım:) Ben de bloğuma beklerim...çekiliş maalesef sevmiyorum ama tabi ki katılınması için yönlendiririm.Sevgiler Sel;)