28 Şubat 2012 Salı

penguen gömlekler +1

Biliyorum bu bir moda bloğu ama kısa bir şey anlatacağım:
Dün gece çok feci rüyalar gördüm. Tüm gece ağlamışım, eşim öyle söylüyor. Dediğine göre sürekli uyandırmış ama ne fayda uyumaya başlayınca tekrar ağlıyormuşum.Zaten bir ara yastığımın ve gözlerimin ıslak olduğunu farkettim.
 Şimdi konuya dair bir uyarım var:
Zaten her zaman keyifli olmuyor hayat, hatta bazen canımızı dibine kadar acıtıyor...
İşte o nedenle onları depreştirecek türden müziklerden,yazılardan,filmlerden ve dinletilerden uzak tutun kendinizi. Bir de hamileyseniz konu tartışmaya açık bile değil...
Dün işten çıkmadan bir yazı gördüm; anne kaybıyla ilgili ve sonuna kadar okudum:(  Ağlama nöbetlerim uykumda değil öncesinde, iş yerinde 1. etabını tamamlamıştı ve ben de neyse kurtardım diye düşünmüştüm ardına kalan bir baş ağrısıyla:( Tabi benim zihin, yememiş içmemiş onu atmış köşeye ki gece boyu devam ettirdi senaryolarını. Sonuç; tamam okurken güzel geldi, ağlamak da iyiydi,ne de güzel anlatıyor da diyordum' ama bugün kafam tabiri caizse kazan gibi. Neyse kısa kesiyorum uzak durun bu tarz paylaşımlardan!!!
ÖZELLİKLE HAMİLEYSENİZ VE/VEYA ANLATILANIN AYNINI YAŞADIYSANIZ!!!
Bugün herşeye rağmen güzel bir günaydın, güzel bir kahvaltıyla başladım güne. Tatlı eşim, canımmm, bitanem gecesini kötü geçiren eşini güzelce uyandırmıştı. Mira'sını ve Elvin'ini bir güzel kahvaltıyla doyurdu:):) Doyurmak ne ilginç bir tabirmiş; bakın yine yazınca anladım:):)
(keyfimiz yerine gelsin değil mi:)
Sonra ben o motivasyonla içeri geçtim ve üzerimi kolayca giyindim. Ne mi giyindim?
Geçenlerde anlattığım penguen gömleklerden birini, skiny siyah pantolonumu ve siyah ceketimi. Evet, bu aralar yine bir şeylere taktım. bu seferki de ceket:)
Gömlek beline bir şey kullanılmadığında inanılmaz uzun ve şekilsiz duruyor. Hatta insanı aldığına pişman eden türden.Gömleği denemeden aldığım için aslında bunun olacağını tahmin etmiştim. Ama neyse ki çözümü buldum. Kimi zaman elbise beline, kimi zaman bantolon beline kullandığım kuşağı bu sefer gömleğin üzerinden alt bele kullandım. Ceketimin yakasına siyah bir tüy aksesuar taktım. Bu arada bu aksesuar aslında çubuk tokalardan:) Ama saçta bir hayli havalı duruyor yani işe kesinlikle uygun değil:) Sonra delirdi iyice bizim Elvin Hanım demesin bizimkiler:P  Aksesuar olarak siyah oniks kolye ve yüzüğümü taktım. Kulaklarma da tülden küçük küpelerimi. Saçlarımı ise minik bir tepe topuz yaptım.
Ayakkabı olarak bilekten siyah botlarımı giyindim.
Kötü geçen bir geceyi güzel bir sabahla karşılatan eşime, kolayca bu kombinasyonu yapmamı sağlayan dolabıma ve sizlerle paylaşmamı sağlayan bloğuma sizlerin önünde teşekkürü bir borç bilirim:)
Sizleri seviyor ve takibiniz için teşekkür ediyorum
Bakalım olmuş muyum?







Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

4 yorum:

dyt.ayça dedi ki...

yine, yeni, yeniden.. her zamanki gibi süpersiniz.. büyük bir zevkle ve hayranlıkla bloğunuzun takipçisiyim Elvin Hanım :) eşinizle ve küçük Mira'nızla çok ama çooookk mutlu olun inşallah.. çünkü mutlulukların en güzelini ve en kocamanını hakediyorsunuz :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çok teşekkürler güzellik:)
inşallah canım inşallah...
Çok sevgiler

begum begum huuu dedi ki...

kıyamam ben sana elvin küçük anne:)
Dinleme bakma ole seylere hamilesin sen sakın olcan azcık:) (5 tane doğurmuş gibi konuştum ama olsun:))
Sadce Mirayı düşün güzel günler hayal et ve canını sıkan herşeydan uzak dur ki hepiniz mutlu olun:)
Bağladığın kemer çok başarılı bende çoks severim herşeyin üstüne bi kemer takmayı bağlamayı :) o nedenle çok beğendimmm:)


begumyagci.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

öyle yapacağım artık ne de olsa ben de anne olacağım değil mi?
Evet,kurtarıcı oluyor kemerler. Bir de gömleğin kemersiz halini görsen inanılmaz kötü:):):)Bir de komikk:)
Takip ve yorumlar, hımm çok ama çok teşekkür ederim :)