15 Şubat 2012 Çarşamba

lacıvert tulum

Lacivert bir günden merhaba herkese:)
Bugün kar olmasa da yağmurlu bir hava var Ankara'da. Ben de bu hava şartları sayesinde Hava Durumu sunucusu gibi oldum çıktım farkındaysanız:) :)
Havanın rengine, anlam ve önemine binayen bugün lacivert giyineyim dedim. Dün, bu yıl ki İPEK KADINLAR organizasyonumuzun konuk konuşmacısı olacak olan sevgili İlkim ÖZ 'ün yeni kitabı 'Evlilik Aşkı Öldürür Mü?' nün imza gününe katıldım gün içerisinde. İmza günü Armada'daydı. Oldukça kalabalık ve keyifliydi. Tabi sevgililer gününe denk gelişi ise özellikleydi. İlkim Hanım da oldukça şık ve kibardı...
Tabi işlerimin yoğunluğu nedeniyle her ne kadar mağazalara dalıp çılgınlar gibi alışveriş yapmak istesem de yapamadım. İtiraf ediyorum bir tek Roman a girdim. Ve bir tulum denedim eşimin -çok yakışmış- demesi üzerine aldık. Bu benim sanırım 1 yaşımda giyindiğim tulumdan sonra ilk tulumum:):)
İnanılmaz antipati duyuyordum tulumlara. Laf aramızda benim her yerde giyinilen kıyafetlere karşı duyduğum başlıca histir bu:) O dönemlerde özellikle giyinmem o moda olan kıyafeti, taki insanlar bıkana her türlüsünü en gösterişlilerini bile giyinip bir kenara koyana kadar. Sonra da ortalık sakinleşmiş, herkesin aklından çıkmışken hatta benim bile aklımda yokken giderim en sadesini bulurum o kıyafetin:) Garip bir insanım biliyorum ama yalnız değilim, eminim benim gibi düşünenler vardır! var mıdır? vardır;) Neyse karnımın büyümesiyle dar gelen kıyafetlerimden şikayetçi olmamı işiten tatlı kocacığımın ısrarıyla bir iki elbise denedim dar zamanda.Ama hiç ummadığım bir seçimle yani bu tulumla ayrıldık mağazadan. Canım eşime de seçimi konusunda teşekkürler:)Tulumu kendisi gösterdi çünkü:) Bu sefer seçim Stileo seçimi değil!
İşte o aldığım tulumu giyindim bugün. Çok sıradışı bir kıyafet ve renk seçimi değil üzerimde görecek olduklarınız ama daha nice hallerini göreceksiniz emin olabilirsiniz. Şimdiden sıraladım her birini zihnimde:) Bugün kahverengilerle tamamladım. Tüm aksesuarlar kahverengi.Zaten lacivertle en çok yakışan renklerden biridir açık kahve. Ayakkabı seçimimi ise lacivert kısa topuk ruğanlarımdan yana kullandım. Saçlar toplu makyaj ise toprak tonlarında. Bakalım Elvin ne durumda:)






 Kolları biraz uzun mu ki acaba?
 Ne dersiniz? Katlayıp bakmalı!
 Sanırım biraz uzun, böyle de fena olmadı çünkü:)

sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden
Not: Bu arada beni çeşitli yerlerde görüp 'blogunuzu keyifle takip ediyorum' diyen beni tanıyan ama benim işte tam o anda tanıştığım sevgili takipçilerim; sizi seviyorummmm:) Takipte kalınnnn

4 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

çoook yakışmış iyiki almışsın hem artık böyle rahat kıyafetlere alışmalısın...:) Zaten bayılırım lacivert rengine...:)güzel bir gün diliyorum cnm:)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çok teşekkürler canımmmmm:) Değil mi alışmalıyım hakikaten. Bu arada Roman'da lacivert bir de elbise var çok güzeldi o da mutlaka beğenirsin. Bir göz at derim, sana da şahane bir gün diliyorum:)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

bu arada kız isminde sana yazmayı unuttugum ama benim çok beğendiğim bir isimde MASAL' dır.
Kızım olursa koymayı düşünüyorum...
Mira'da artık favorimdir canım..
Allah bu tatlı heyacanı bana da nasip etsin...

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Beğenmene çok sevindim:) Masal da harika bir isimmiş. İnşallah istediğin bir zamanda olur canım:) Sevgiler