24 Şubat 2012 Cuma

karpuz fırfırı:)

Merhabalar herkese,
bugün şirin denilebilecek, itinayla göbek gizleyebilecek bir ipek elbise ile karşınızdayım:) Dünkü doğumgünü çocuğu tatlı ablacığıma bugün bir parti yapacağız. Tabi ki iş çıkışı, akşam üzeri. Bu kadarını bildiği için paylaşıyorum; detayları ve arkası yarın:)
Dün akşam gardrop karıştırmaca oyunumuz sonrasında hiç bir kıyafete karar veremeyerek evlerimize dağılmıştık onunla. Fakat hamile ruhu etken olacak ki birbirimizden habersiz aynı renkleri giyinmişiz bugün:) Rengimiz krem ve siyah.
Üzerimdeki elbiseyi ise beni tanıyanlar bilir daha önce de iki kez giyinmişimdir. Fakat biraz format değiştirdi. Balon etekliği yazın çorapsız giyinilebilindiğinden uygun bir uzunluktayken mus çorapla biraz uzun geldi gözüme. Ben de ne yaptım tabi ki o balonları aynı itinayla kısalttım:) Beline siyah mat kaymaz bir kurdele bağladım.Zaten bu elbisenin bence belinde kurdelesi eksik. Çıkarıldığında bomboş kalıyor. Üzerine iş yerinde toplantılarım olduğu için siyah bir ceket giyindim.Akşam ortamın sıcaklığına göre çıkarabilirim diye düşündüm.Saçlarım ise doğal bir topuz. Makyaj eyeliner dan ibaret gibi:)
Takı olarak sedef yüzüğüm, ayakkabı olarak ise siyah rugan topuklularım eşlikçiler. Tabi akşam düz siyah babetlerimi giyinmeyi planlıyorum.
Not: düz olduğunu düşündüğünüz kıyafetleri kurdelelerle hareketlendirin. Seçiminiz illaki her zaman siyahtan yana olmamalı krem için. Böyle bir elbise için bu bazen siyah olabiliyorken bazen uçuk bir pembe de olabiliyor. Hatta bakınız örnek olarak geçmiş kombinimden birini paylaşıyorum.
Görelim bakalım bugün nasılım?


 Kurdelemizi arkadan da görelim bakalım düzgün bağlayabilmiş miyim?


 ceketin önünü açmak sanırım iyi fikir MİRA cık sıkışmasın:)))
Son fotoğraf da başka bir kombin ve elbisenin eski hali!
Saçlarım da kahküllüymüş o sıralar:):)Bir de göbekli ve bebekli değilmişim:)

Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden




1 yorum:

diyetisyenbegümkuran dedi ki...

çooookkk güzelll saçlarınızı nasıl yaptığınızıda anlatabilirseniz öye süper olur ki:))