2 Şubat 2012 Perşembe

kardesi yolladık:(

Güya beraber alışverişe çıkacaktık, hep beraber kahvaltılar yapacaktık vs vs ama hiç biri olmadı. Hem yoğun çalışmaktan hem kardeşin yoğun arkadaş sevgisinden(ama iyi ki öyle ne mutlu onlara) hem de hamilelerin sağının solunun belli olmamasından yapamadık. Tabi soğuğu da es geçmemek lazım. Gerçekten artık yaz gelsin hem bebişler doğsun hem İpek Kadınlar projemiz (bilmeyenler için www.ipekkadinlar.com) yine başarıyla sonuçlansın:) hem de ifil ifil kıyafetler tercih edelim. Tamam kışın kombin yapmak daha kolay aksesuar kullanmak da öyle ama bilmiyorum ya ben baharı yazı seviyorum. Yaratıcılığım hat safhaya çıkıyor dışarıda üşümeyeceğimi bilerek giyindiğimde:) Tabi çok çok sıcak hava da dediğim gibi hiç bir kıyafete ayakkabıya katlanamamayı sağlıyor. Sanırım en iyisi bahar gibi.
Neyse konu aldı başını gitti biricik kardeşimiz uğur benim tabirimle john john:) izmire yani okuduğu şehre doğru yol alıyor bugün. En kısa zamanda yine gelir inşallah. Belki de bu ay içinde kim bilir;)
Bu ay güzel bir ay neden çünkü şubat. Sevgiyi hatırlatıyor ama sevgililer günü olduğu için değil ablam doğduğu için:)
Bugün öyle kombin falan paylaşıcak bir seçim yapmadım. Zamanında Twistten çok beğenerek aldığım kadınlı elbisemi siyah ceketimi giyindim. Saçlarımı orta topuz yaptım. Ve kırmızı rujlu bir de makyaj. Ablam mı evet onu bugün bir ara kareleyebilirim belki;)
Şimdilik görsellerim kardeşle vedalaşma zamanından
Tatlı dayıcık yine gel:)


Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

2 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Canım allah kavuştursun sizi ayrılıklar hep üzücüdür malesef...Bende beklerim bloğuma...takipteyim..

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çok teşekkürler prenses takipteyim bu gün itibariyle:)