6 Aralık 2011 Salı

Turuncu turuncu...

Başak Söylemez adında bir arkadaşımın harika bir yazısı vardı başlığı 'turuncu'olan.
Benim üniversiteye hazırlandığım dönemde en sevdiğim renkti turuncu.
(O yıllarda üzerimde mutlaka turuncu bir şey bulundururdum. Ya çantam turuncu olurdu ya bir aksesuarım ya kazağım ya da saçlarım:)
Yıllar geçti, okul bitti iş hayatına atılınca da firmamızın logosunda kullanır olduk turuncuyu.Logosunda iş yerindeki aksesuarlarda, duvar kağıtlarında ya da koltuklarda.Firmamızın renkleri ve logosu değişmiş olsa da hala odamın koltukları turuncudur:)
Sanırım turuncu benim için özel bir renk!
 Ben nedense enerjisine bayılıyorum turuncunun. Herkese her şeye yakışmıyor, kabul ediyorum ama yakışana da tam yakışıyor.
Peki bu sene turuncu moda mı?  2011 kış modasına baktığımızda bu sorunun cevabını evet olarak verebiliriz. Bazı markalar şimdiden sahiplenmiş turuncuyu. Bir kaçı nadir kullansa da kreasyonunda,birkaçı komple turuncudan ibaret yapıyor en değer verdiği parçalarını.
Siz de turuncuya bayılıyorsanız Massimo Duttinin Turuncu pantolonunu, Bershka nın Turuncu deri ceketini ve bluzunu bir görün derim. Henüz daha etraflıca bir araştırma yapmadım ama turuncudan haberleri pek yakında yine paylaşacağım;)
Ben ise bugün karşınıza yazın üzerimde görmüş olduğunuz turuncu puantiyeli MACHKA elbisemle çıkıyorum. Siyahla kombinlediğim elbisemin etek olarak duruşuna da bayıldım diyebilirim. Aslında elbisemin üzerine giyindiğim siyah tirikonun biraz daha bol olmasını tercih ederdim.İşte o zaman daha farklı duracağına eminim. Siz öyle bir tercih yapabilirsiniz isterseniz.
 Siyah muz çoraplarım, siyah ceketim siyah botlarım ve siyah ojelerim yanında saçlarımı toplamayı tercih ettim. Çok ilginçtir ben nedense MACHKA nın tüm kıyafetlerine toplu saç yakıştırıyorum:) Ya siz?
Makyajımda ise şeftali tonlarını kullandım ama çok yoğun kullanmamaya çalıştım. Çünkü tüm yoğunluğu rujuma vermeyi düşündüm. Yine MAC in muhteşem renklerinden biri dudağımda görecek olduğunuz, turuncu.
İşte böyleyim bugün.


 





bu arada üzerine bir ceket de takmadım değil;)
Bu arada hamileliğin ilk aylarında görülen halsizlik sürekli uyuma isteği bende aldı başını gidiyor ben de enerjiyi renklerden almaya çalışıyorum. Biraz durumum vakim anlayacağınız:)
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden
 

7 yorum:

minik dedi ki...

Gayet güzel görünüyorsun tek başına baktığında gayet şık bir kıyafet ama işin içine siyah mus çorap ve siyah kazakla beldeki kemer girince sanki hergün aynı kıyafeti giyiyormuşsun gibi bir duyguya kapıldım.Sevgiler....

elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çok teşekkürler ismini çok sevdiğim blogger:) Aslında aşağı yukarı aynı tarz giyiniyorum, o yüzden hep aynı giyiniyormuşum gibi gelmesi çok normal sanırım:)takibin için müteşekkirim, sevgiler

pelin dedi ki...

Ben de cok begendim bu turuncuyu. Buraya da eklemeden duramadim Elvin benim turuncuyu. Aslinda turuncu kiyafet bende surusu ile :) http://theverythirstyraindrop.blogspot.com/2009/04/orange.html

elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

:):) çok teşekkürler. Bence senin turuncular da görülesi okunası, bir kapak fotoğrafı isterim ben o zaman yılların bloggerından;) öpüyorum

ckaradasbaykan dedi ki...

çok cicisin,cıvıl cıvılsın tatlımm yine..ceketin ise kesimi ve kumaşı ile ayrı bir güzel ;)

zevkine sağlıkkkk..

Fido dedi ki...

yine harikasın!!artık en sıkı takipçinizim :))

www.fido-land.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Cemilecim: Çok teşekkürler tatlım senin gibi isem ne mutlu bana:)
Fidoland: gerçekten mi çok sevindim, teşekkür ederim:)