1 Aralık 2011 Perşembe

Kurumsal cekim yapılırsa bizler ne giyiniriz:)

Aralıklı bir dönem sonrası Aralık kapağı karşınızdaydı dün:) Üzerinde yazan başlıklardan biri de Elvan Odabaşı Kanar ve Elvin Odabaşı Pekiyi ile STYLİNG. Bu çekim Formeo için yapılmıştı. Ben de eğer aranızda kurumsal bir çekim yaptırmak isteyen varsa ya da iş hayatında nasıl kıyafetler tercih etmeli diyenler vardır diye bu postu hazırladım. Çok çok eğlenceli bir çekimdi.Bir iki yıla yenileriz diye düşünüyorum:)Şimdi bakalım bu çekimde neler tercih etmişiz, neden tercih etmişiz...

Tabi ki kurumsal bir çekim için olmazsa olmaz bir renktir siyah ve beyaz, olmazsa olmaz parçalardır ceket ve pantolon. Fakat her ne kadar renkler de parçalar da birer klasik olsalar da modelleri formları önemli. Yukarıda gördüğünüz kombinimde ceketimin içinde bulunan gömlek eşimin DAMAT-TWEEN'den aldığı damatlık gömleği.Yine belimdeki kuşak ise eşimin damatlığının kuşağı. Çoğu erkeğin hayatında sadece bir defa kullandığı bir aksesuar olan kuşak biliyoruz ki unutulmaya yüz tutuyor. Ben gördüğünüz gibi unutulmamalarından yanayım;)Altına giyindiğim camel rengi kumaş pantolonum ve ceketim İPEKYOL'dan. Hiç birini aldığım için pişman olmadım. Saçlarım toplu çünkü ceketle ve iş hayatıyla en uyumlu seçim.
Gelelim Elvan Odabaşı Kanar'a
Üzerindekiler yine İPEKYOL'dan yapılan tercihlerdi. İlk fotoğraftaki takım diğer takımlarına göre ceketiyle farklılığını ortaya koyuyor. Tek düğmeli ceketinin içöine ise sade bir siyah badi atlet giyinmeyi tercih etmiş.2 fotoğrafta ise biraz daha feminenlik ön planda.Omuzları payetli ipek bluz kemdisine çok yakışmıştı. Altına giyindiği Chanel kesim etek ise incecik belini ortaya çıkarmıştı. Bluzun ön kısmındaki pileler o kadar ince o kadar zarif sıklıkta dikilmiş ki hiç pot durmuyor. Tabi İpek kumaşın faydası bu konuda yadsınamaz. Saçlarının su dalgası ise yine şahane seçim bana göre;)
Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar'ı tanıyan ondan hizmet alan kendisinin doya doya zayıflatan bir diyetisyen olduğunu bilir. Bu fotoğrafa aldanıp hep sebze/yeşillik önerdiğini düşünmeyin. Çünkü diğer besinlerle denenen fotoğraflar pek hoş değildi:)Düşünsenize elinde bir parça et:)  Yeşillikler fotoğrafa renk katarken hayatınıza da sağlık katar atalamayalım:)
İşte karşınızda Formeo Elması:) Her ne kadar flu görünse de üzerindeki İpek, yakası işlemeli şık gömleği fark ediyorsunuzdur. Altına giyindiği sarı pantolon ve kemerin uyumu ise yadsınamaz. Farklı zamanlarda alınan ve bir elbiseye ait olan bu kemer bence bu kıyafetle inanılmaz şık olmuş. Saçların dağınık toplanması ise zarifliğine zariflik katmış;)
Gömlek MANGO, Kemer TWİST, Pantolon: BEYMEN


Meltem Avcı, süper tatlı inanılmaz başarılı bir danışanımız:) Kendisinin DOYA DOYA ZAYIFLA kitabındaki çekimlerinde kullandığı seçimlere ise hayran kalmıştım. Hatta onunla görüşüp belki bloğumda çekimlerde yer alan kıyafet seçimlerini ve kombinlerini paylaşabilirim, tabi izni olursa;) Altına da Design by Meltem AVCI diye mutlaka belirtmeli:)
İşte karşınızda ben ve dosyalarım. Üzerimde gördüğünüz elbiseyi şimdilerde buluz olarak kullanıyorum. Öyle de böyle de gayet şık. Rengine bayılıyorum. Tek derdimiz bu elbise de vücuda yapışması. Altında kullanılan astar sanırım başka bir kumaştan olmalıymış;) (minicik bir eleştiri STİLEO dan İPEKYOL'a. Elbise yine İPEKYOL.
Yine karşınızda bir siyah İPEKYOL elbiseyle yer alıyorum. Bu elibisenin de normalde bir kemeri yok ama ben kemerle kullanmayı çok seviyorum. Yakama taktığım sal ise sadece renk getirmek içindi. Sanki birazdan havlu atacakmışım gibi görünsem de sengine bayılıyorum bu fotoğrafın. Hem zaten siyaha ne yakışmaz ki limon küfü sarı yakışmasın;)
İşte odamdan bir kaç kare!Az önceki elbisenin yakasını burada daha net yakalayabiliyoruz. Tam çekimden kopup kahkahayı patlattığım bir anda yakalamış sevgili Aylin:)
Bu elbisenin rengi ile kırmızı ruj şahane oluyor, Sizce?
Tabi ki de bir de ataçlar:)
İşte siyah İPEKYOL elbisemizin boydan hali:)
Elbisenin belindeki detayları da burada görebilirsiniz;)
İşte kamera arkasından bazı görüntüler:)
Yeşil elmaların gücü adına güç bizde artık:)

Çok çok keyifli bir çekimdi aslında daha birçok fotoğraf var ama hepsini paylaşmak mümkün değil...
Sevgiler benden
Yani
elvinodabaşıpekiyiden

3 yorum:

Beauty Follower dedi ki...

Beautiful photos, great outfits!

Fido dedi ki...

harika fotoğrafalr!!elmalı pozları çok sevdim,bana da ilham verdiniz :))

www.fido-land.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

teşekkürler, değil mi?biz de çok seviyoruz elmayı elmalı fotoğrafları elmalı turtaları:):)