8 Aralık 2011 Perşembe

kırmızımavi

Geçenlerde bir yorum aldım:) Bu aralar hep benzer giyiniyorsunuz diye. Ben de kendimi eleştrip o zaman biraz değiştirelim seçimlerimizi dedim. Çünkü bazen insan fark etmeden ya da isteyerek takılı kalıyor bazı kıyafetlere,tarzlara!
Dünkü pudra rengi şık elbisenin ardından moda camiasının deyimiyle business bir kombinle çıkacağım bugün karşınıza.Yani oldukça klasik bir seçimle!
 Sabah elime ilk kırmızı hırkam geldi, dün akşam özenerek sürdüğüm kırmızı ojelerimden aldığım ilhamla. Açtım dolabı bakalım nasıl bir şey çıkaracağız ortaya derken yaklaşık 2 ay sonra giyinemeyeceğim ama kendisine bayıldığım dar siyah eteğimi gözüme kestirdim. Üzerine mavi gömleğimi de alıp başladım giyinmeye. Giyinince hoşuma gitmedi değil en azından 'iyi bari henüz göbeğim belirginleşmemiş' dedim. Gerçi ben belirginleşmesini büyük bir heyecanla bekliyorum, orası ayrı;)
Bir de boynuma kolye / şal yerine bir flar bağlamayı tercih ettim. Flarım da yine kırmızılı.
Çok mu kırmızı olmuşum ne :):)
İşte her birini giyinip saçlarımı topladıktan sonra sade bir makyaj yaptım. Sade dediğim de, rujum hariç:) Çünkü o yine en kırmızısından. Rengine, kokusuna bayılıyorum. Mutlaka edinmenizi tavsiye ederim, çünkü bu kırmızı başka bir kırmızı! LANCOME132 Caprice.
Ayakkabılarım ise tabanları aynı kırmızıyı barındıran yüksek ökçelilerden. Ökçesine göre inanılmaz rahat. İş yerimde çok fazla gezinmediğim için şimdilik topuklu giyinebiliyorum:)
Bu arada bu yıl mutlaka MATRAŞ a uğramanızı öneririm. Zaten çantalarına bayılırım, ayakkabılarından da çok şık olanlar var. Oldukça topuklu giyinebiliyorsanız mutlaka uğrayın!Çünkü ayakkabıları bir hayli topuklu!
İşte böyleyim bugün...







Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyi'den
Not: Bu arada bloğumu takip edenlere çokkkkkkkkkk teşekkürler yolladığınız mesajlar bir harika:):):)

7 yorum:

minik dedi ki...

:)))) işte bu,biraz ikizler burcu olmamın getirdiği birşey sanırım,değişikliği seviyorum(ayda bir koca değiştireceğimi düşünenlere inat 17 yaşımdan beri aynı adamı seviyorum)...Kalem etek, ten rengi çorap,kırmızıyı maviyle kaynaştıran fular çok şık olmuş,tebrikler:)))

elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

bu kombinasyon sizin için di aslında:)beğenmenize sevindim.yorum için ise teşekkürler sevgili minik:)

goncaninsepeti dedi ki...

tarzını beğendim:) blogun izlemeye aldım benmkine de beklerim:9

Adsız dedi ki...

merhaba çok şıksınız gömleğiniz ve hırkanızı nerden aldığınızı çok merak ettm :) sevgiler

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

keşke isminizi de alabilseydim hitap etmek için:) gömleğim Twist hırkam da mango dandı. Fakat geçmiş sezonlardan bence outletlerinde bulunabilinir. İlginize teşekkür ederim.Sevgilerr

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çok teşekkürler gonca ben de seninkini takip ediyorum,sevgiler

Unknown dedi ki...

saçlarından ayaklarına kadar fıstık gibisin hayatım burada