20 Aralık 2011 Salı

Beyaz ve sarı:)

Çok çok uzaklaştım biliyorum ama gerçekten elimde değil:( Yeniden yeniden motive olacağım söz veriyorum:)İyiyim merak etmeyin hem işlerimin yoğunluğu hem de bulantıcıklar biraz bloğumdan ayırır oldu beni. Meğer ben ne kadar çok severmişim yemek yemeyi. Yemek yiyemedikçe bildiğiniz hiç bir şeyden keyif alamaz oldum. Bu arada merak edenlere belirteyim. Hamileliğimin ilk 2. ayındayım ve kilo almak yerine kilo verdim. Tabi iştahsızlıkların da etkisi yok değil ama yine de diyetisyenim Başak KEFELİ ye teşekkürler. Benimle bir hayli ilgileniyor. Naza çekmemem gereken kısımları önemle hatırlatıyor.
Tabi bu sıralar ne giyindim, nasıl giyindim hiç farkında değilim. Sizinle bir şeyler paylaşmak için yazıyorum bugün. Biliyor musunuz erkek bir yeğenim olacak inşallah. Evettt, cinsiyeti belli oldu ablamın ufaklığının cinsiyeti erkek yani benim bebişimin bir abisi olcak. Şimdi de beni bir merak sardı ki sormayın. Başta hiç merak etmezken artık seni çok merak ediyorum bebişim, acaba ne olacaksın? Hiç ama hiç önemli değil kız veya erkek olacak olman ama nasıl desem merak ediyorum! İşte bu nedenle sevgili Stileocular sizden tahmin istiyorum. Sizce bebişimin (inşallah tabi sağlıkla doğsun) cinsiyeti ne olacak?
Ehh araya isim önerisinde de bulunursanız bize bir hayli yardımcı olmuş olursunuz:):):)
Bu güzel balonlar sizin için:) Hepsinde ayrı bir hayal var:)
 Tatlı ablacığım bebişimin erkek olacağını öngörüyor. Hatta diyor ki iki erkek olacaklarrrr:) Ben ise bilmem bakalım diyorum:)
 Tabi benden bebişi için isim önerisi bekliyor. Rüyasında bir isim görmüş 'mavi deniz' diye. Ben DENİZ ismini inanılmaz severim özellikle de erkeğe çok yakışıyor. Hem baksanıza rengine, şahane değil mi?
Bu fotoğraf senin için tatlış yeğenim:)
 El ele verdik bakalım, böyle daha kolay herşey değil mi ablacım:)
 Tabi bizimkinin cinsiyeti konusunda kararsız olanlar var. Tatlı dostum Cemile Teyze kız olacağı kanaatinde:) Dayıcık ise erkek olsun yok yok kız olsun değişiklik olur diye kararsızlanmalarda. Sanırım fix cümlemiz yakışıyor buraya 'sağlıklı olsun da ne olursa olsun:)'
 Canım benimmmm senin o aldığın tulum  o zaman neyin nesi kız olacak madem erkek tulumu almıştın. Bu arada ilk kıyafeti bebişimizin Cemile Teyzesinden:) (Teyze lafına sardım gibi:)
 İşteee enişteden gelen yorum sanki kız olcak sizinki:) Bir kız yorumu daha geldi anlayacağınız.
 Dayıcığınız bir de 'kız veya erkek sonuçta bana benzeyecekler ya sorun değil' diyor:)
 Bebişimmmm meraklar içerisindeyiz:) İyi ki doğacaksın inşallah:)

 Gerçi şimdilik şu elimdeki fıstıktan birazcık daha büyüksün. Badem kadar falanmışsın:)
 Seni kocaman seviyoruzzzz:)
 Ah unutmadan tatlı diyetisyenimiz Esracığımın yorumu ise kız olacağından yana. Tahminler gittikçe ağırlık kazanıyor ama bakalım sen kimleri şaşırtacaksın:)
 Bakıyorum ama henüz göremiyorummm:)


 Babacığını da seni de çokkkkk seviyorum.İnşallah ona benzersin:)
Biz mi? Hiç tahminde bulunamıyoruz çünkü sağlıkla gelmen düşüncesi hepsini unutturuyor:)
Fotoğrafların çoğu geçmiş bir doğumgünümden. Hepimizin üzerinde bir beyazlı bir de sarılı kıyafetler var farkındaysanız. Nedeni ise ablamın konsepti öyle belirlemesiymiş:)Ben tabi o ana kadar hiç farkında değildim. Bilsem sandaletlerimi sarı giyinirdim:)
Geçmiş doğum günü fotoğraflarımla gelecek doğumları hayal edelim istedim. Güzel günlerimiz olsun, güzel günleriniz olsun
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

7 yorum:

ckaradasbaykan dedi ki...

:) o tulumu alırken tek bir dileğim vardı sağlıklı bir tosuncuğunuz olsundu. Yani kız veya erkek düşünmeksizin almıştım,çünkü çok mu çok hoşuma gitmişti.bir de içini dolu düşününce kopmuş olma ihtimali tabii.. Neyse o gün ucunu açık bıraktığım şeyi bugün kapatıyorum Allah'ın izniyle bir de kız yiğenimiz olacak.4 erkek yiğen sahibi olan benim böyle bir şey hissetmesi hiç de şaşırtıcı değil sanırım :)

Ayrıca yüreğine sağlık canım dostum...

elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Bitanemmmmmmmmmmmm çok teşekkürler aminnnnnnnnnnnn. O tulumu doldurup kollarına vericim merak etme:) Değil mi ama:):) o kadar erkek yeğenden sonra belki de bir erkek daha olur belki de gönlüne göre verir Allah kız olur. Ama o zaman da umudunu kaybetme benim bebişim erkek olsa da sırada daha sizinki var:)Oşşş bak beni de mahrum etme bu güzel duygudan;) Öperim

kuvvetli dedi ki...

BEN KESİN KIZ DİYORUMMMMM

miu dedi ki...

merhabalar.blog alemınde oldukca yenıyım.blogunu begenerek takıp edıyorum.bu yazını okudugumda ıse kendı hamılelık donemımı hatırladım.bulantılar genelde ucuncu ayın sonlarında falan bıtıyor.uc ve altıncı ay arası ıse oldukca enerjık oluyor anne adayları.yanı blogun ıcın uzulme.bu enerjık donemde bol bol post gırersın.bebısının cınsıyetı konusunda ıse ıcımden tosun gıbı bır oglan olacakmıs gıbı gecıyor.cınsıyetı ne olursa olsun saglıklı bır bebısın olmasını dılıyorum.tekrar hayırlı olsun...

osha_mafe dedi ki...

ne yalan söyleyim elvan ablayı duyunca seninki de kız olacak hissine kapıldım... bencede kız olacak cemilii dedi diye diil ama :)) bu konularda sezgilerim kuvvetlidir,elvanın (benim arkadaşım olan başka bi elvan :P) ilk haftalarında doktorlar cinsiyeti kız demişlerdi ama ben hiç ihtimal vermemiştim doktorlara bile inanmamıştım erkek olacak dedim ve sonradan haklı çıktım :))

ben KIZ diyorum sen şimdiden kendini hazırla bence ;) isim önerilerim daha sonra :P

elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çooook teşekkürler yorumlar için:) Dün gece bir rüya gördüm ve rüyamda bebek kızdı. Hem bana kızdı hem de bildiğiniz cinsiyeti kızdı:) Bana kızdı çünkü ben yeni anne güya onu emzirmeyi unutmuşum:( Allahım!!! bir hatırlıyorum koşarak geliyorum yanına 'miusette' adlı tatlı blogerımızın dediği gibi tosun gibi yatıyor:)Çocuk bildiğiniz 2 günlükmüş ama saçlı falan:) Tipi erkek gibi ama güya kızmış.Kızımmm diyorum ağlayarak... Sonra emziriyorum, çok tatlıydı. Ben bu rüyadan cinsiyetine göre mi görünüşüne göre mi anlam çıkarsam bilemedim:)İşte böylee Hepinize sevgilerimle

minikkus dedi ki...

ah ben seni yerim kadın! ne kadan da tatlısın <3 bide orda 2 aylıkmışsın oyyyyyy ^.^
ama en güldügüm kısmı Mavi Deniz'in erkek sanılması kısmı hahahuahauahau:))) tevekkeli degil o yüzden erkek fatma gibi dolaşıyo ortalarda demekki minik atom karınca :P
kız tahmin edenlere benden ekistra alkış gelsin o zaman da ^.^ onlar sayesinde bahsi Mira'm kazandı sonuçta <3