7 Aralık 2011 Çarşamba

bir elbise iki yer!

Bugün karşınıza biraz daha şık çıkıyorum. Şimdi 'düğün değil bayram değil' diyenler olur diye belirteyim; bugün bir davete katılma ihtimalimiz var.Yani o ihtimal bana ait aslında. Çünkü pek iyi değilim bugün:( Benim ufaklık midemi zorlamaya başladı da:) Neyse geçicek geçicek....
Bu davet için tekrar eve git gel yapmamak adına da içime biraz işe göre şık kaçacak bir elbise giyinmeme rağmen üzerine giyindiğim ceketle normalleşen bir kombin yaptım:)
Bu arada elbiseyi ilk defa giyiniyorum. Oysaki geçen Nisan ayının başında almıştım. Alma nedenim ise tabi ki beğenmemin yanında bir amaca hizmet ediyordu;)  Elbise İPEKYOL'dan 2011 Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz İPEK KADINLAR (http://www.ipekkadinlar.com/) adlı etkinliğimiz için alınmıştı. Etkinlik günü bu elbiseyi giyinememiştim çünkü elimdeki krem, elbiseye bulaşmıştı ve çok görünür bir yerindeydi. İçime doğmuş olacak ki ben bir yedek elbise daha almıştım aynı gün için. Her ne kadar 'o gün siyah giyinmeyeceğim, işte bu renk tam etkinliğin rengi' demiş olsam da mecbur 2. seçenek olan elbiseyi giyindiğimden siyah giyinmek zorunda kalmıştım. Sonra da elbiseyi unutmuşum gitmiş:)
E diyeceksiniz bugünkü nasıl bir davet,nerede vs vs?
ANGİAD Kadın Platformunun düzenlediği seminer tabi ki yine kadın üyelerinden oluşan topluluğu Beymen Kavaklıdere de ağırlıyor. Seminer'in sonunda La Mer in de stand açacağı ve isteyen bayanlara cilt bakımı uygulayacağı belirtildi. 15:30 da başlayacak olan seminerin konuk konuşmacısı ise Dyt. Elvan ODABAŞI KANAR:) Bahsedeceği konu ise tüm bayanları yakından ilgilendiren ve geçen yıl ki İPEK KADINLAR etkinliğinin konusu olan EN GÜZEL KADIN İÇİN BESLENME ve 30'LU YAŞLARDA KALMANIN 30 PÜF NOKTASI!
Nasıl? İlgi çekici görünüyor değil mi?Ben bugün orada olabilirim.Merak ettiğim bir diğer konu ise dinleyici olarak gelen bayanların şıklığı!;Eminim aralarından inanılmaz şık olanlar çıkacaktır. Şimdilik benim nasıl giyindiğimi sunmakla yetinerek seminer sonrası belki imkan bulabilirsem size seminerden görüntüler sunabilirim.
Bakalım ben nasıl giyinmişim?




Kol kaslarımın sanırım farkındasınız:):):) 
İşte elbisenin en sevdiğim köşesi:) 

Nereye bakıyor olabilirim? 
tabi ki kablolara değil:) Kablo kirliliği için kusura bakmayın:) 

İşte etkinliğe dair hazırlanmış davetiye/afiş!
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

2 yorum:

pelin dedi ki...

Harika gorunuyorsun. Umarim hersey cok guzel gecmistir. Miden gececek dedigin gibi fistik ;)

elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çok çok güzel geçti pelin ablacım fırsat bulursam bugün mutlaka bir şeyler yazacağım hem bakalım tatlı ablacık ne giyinmiş butik sunumunda;)midem? evet gececek inşallah en kısa zamanda:S
sevgilerimle