8 Aralık 2011 Perşembe

beymen angiad semineri

Merhaba herkese,
dün biliyorsunuz saat 15:30 da başlayacak olan bir seminerimiz vardı Beymen Kavaklıdere'de. Seminer inanılmaz keyifli geçti.Hem sevgili dostlarımızı hem tatlı danışanlarımızı hem de birbirinden şık bayanları gördük. Diyeceksiniz herkes mi şıktı. Bana kalırsa tabi ki hayır! Ama yine de şık olanlar sayıca fazlaydı. Sezonun renklerini ve kesimlerini üzerlerinde taşıyanlardan tutun hala aynı seçimleri bıkmadan kullananlara kadar bir çok bayan vardı önümde. Maalesef onlarca fotoğraf çekinilmesine rağmen hiç biri benim değildi. Çünkü ben fotoğraf çektirme fırsatı bulamadım. Tatlı asistanımız Merve oldukça efor sarfettiğinden seminerin düzeni için fotoğrafa zaman kalmadı. Ama bir bayan vardı ki onu atlamak istemiyorum gerçekten yıllara meydan okuyan tarz ve güzelliğe hakimdi. Kendisinin adını üzülerek hatırlayamasam da; güzel mavi gözlerini, ipekten krem gömleğini, yeşil dar chanel eteğini ve şık ayakkabılarını yani kısaca o harkulade görüntüyü unutmayacağım. Biliyor musunuz neden bu kadar güzel geldi bayan bana? Çünkü şıklığının yanında inanılmaz da zarif bir hanımefendiydi. Sanırım kıyafeti zerafetle taşımak yani dış ve iç güzelliğin bütünleşmesi gerçekten çok önemli.
Gelelim konuk konuşmacımız olan tatlı ablacığımın kıyafetine:)
Henüz geçenlerde almış olduğu turuncu elbisesini giyinmeyi tercih etmişti. Elbisenin belinde bulunan siyah fiyonklu keçe kuşak detayı ise kendisinin şirin hamilelik dönemini temsil ediyormuş gibi değil mi? Bu rengi zaten inanılmaz yakıştırırım ona. Küpelerine ve makyajına ise bayıldım.
 Bakalım siz beğenecek misiniz?



 

 işte yeni yıla hazırlıklar şimdiden başladı:)

 Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyi'den






3 yorum:

İlke dedi ki...

Kıyafeti hareketlendiren küpeler olmuş bence. Gerçek anlamda göz alıcı. Ama ne giyerse giysin, o benim için en doğal haliy ve en doğal pozlarıyla her zaman daha güzel.

Fido dedi ki...

siz abla-kardeş ne güzel kadınalrsınız ya!!dur dur hemen maşallah diyorum bi de tü tü tü 41 kere :)

www.fido-land.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

ilkecim canım sana katılıyorum her haliyle güzel biricik ablam:)
Fidoland: utandırdın beni... teşekkürler tüm yorumlar için