18 Kasım 2011 Cuma

yazı özledim...

Yazı özlememek mümkün değil böyle kat kat kıyafetler altında sıkış tepiş hareket etmeye çalışırken. Bilmiyorum siz çok üşür müsünüz ama benim vücut ısım biraz düşüktür. O nedenle her ne kadar yünler,kaşmirler, deriler giyinsem de üşüyorum. İşte bu nedenle kimi zaman her birini bir arada giyinebiliyorum. Misal bugün bir gömlek üzerine bir hırka üzerine deri ceket ve üzerine mont giyindim:):) Tıpkı bir lahana gibiyim:) Neyse ki iş yerimiz oldukça sıcak bu nedenle fazlalıklarımı üzerimden atabiliyorum.
İşte tam da yazı özlemişken yazın işte severek giyindiğim krem renk eteğimi giyindim bugün. Aslında 'acaba nasıl olurlar yan yana'larla başladı kombinasyon. Önce eteği seçtim sonra gömleği altına acı kahve bir çorap ve üzerine tamamlaması için bir de acı kahve hırka.Belime örgü acı kahve deri kemerimi taktım. Altına da yine acı kahve topuklu botlarımı. İşe gelip giderken ise kısa düz taban botlarımı tercih ediyorum. Aksesuar için çok zorlanmadım çünkü bu kıyafete en yakışır olan inci küpelerimdi.
Ben bu gün böyle giyindim...Fena olmadı sanırım?
Bu arada bu iki renk tonuyla makyaj için pastel tonları tercih etmek önemli!
Ben de aynen öyle yaptım.MAC'ten favorim olan GELA60 ve L'OCCITANE'den Sweety Honey'i beraber kullandım. Yine MAC'ten Stubbor Brown göz makyajımda kullandığım renk. Allık olarak ise MAC şeftali ama kodunu unuttum:)
Etek: TWİST
Gömlek : İPEK YOL
Hırka: SİSLEY
Botlar: İNCİ
Kemer: Masimo Dutti (erkek reyonu)







Bu arada yine saçlarımdan sıkılmaya başladım her an bir değişiklik yaptırabilirim;) Tabi işten güçten fırsat bulduğum bir zamandan bahsediyorum.
Önerilerinizi bekliyorum;)

2 yorum:

ckaradasbaykan dedi ki...

yine yine yine çok güzel bir kombinasyon..sevdiğim bir tarz ve benim arkadaşıma da çok yakışmış tabii.
zevkine sağlık tatlım ;)

Adsız dedi ki...

kısa saç sana çok yakşışır, omuzlardan az daha yukarda bob modeli arklar önlere göre daha kısa şekilde