25 Kasım 2011 Cuma

tülden balon

Merhabalarrrr
Bugün karşınıza baloncuk bir etekle çıkıyorum. Bu eteğin farklı versiyonlarını üzerimde görenler vardır. Normalde kendisi diz altı bir etek. O haldeyken elbise olarak da giyinebiliyorum. Diz üstü kıyafetlere bayıldığım bu yıl kendisini katlayıp kullanmayı tercih ettim:) Evet evet bildiniz liseli kızlar gibi katladım eteğimi belinden:)
Beline kalınca bir kemer takarak çirkin görüntüyü yok etmeye çalıştım. Sizce belli oluyor mu?
Üzerine beyaz bir gömlek giyindim ve üstüne tabi ki üşümemek de adına acı kahve bir hırka taktım, diğer bir amaç çoraplarımı tamamlamaktı. Botlar yine bildikleriniz...Dışarıda ise geçen yıl benettondan aldığım örgü yağmur botlarımı giyiniyorum.
Saçlarım ise kenardan örgülü ucu yeşil kurdeleli:)
Küpelerim çok sevdiğim yakışıklı Kenan'cığımın doğumgünü hediyesi. Bu kıyafetle de inanılmaz uydu.
Makyaj için kahve rengi göz kalemi ve şeftali göz farı tercih ettim.
Yanaklarıma allık olarak göz farı kullandım bugün.Sizle de paylaşmadan edemeyeceğim. MACin Paradisce Frost adında bir göz farı var. Yanınızda kocaman allıklarını taşımak yerine minicik olan kutusuyla kendisini taşıyabilirsiniz:)Aynı etkiyi yanaklarda gösteriyor bence.
Bugün bir de yüzük taktım; ablamcığımın hediyesi. Ankara'nın en güzel sokağı olan Büyükeliçi sokakta bulunan Galle Butik'ten almıştı. Her iki türlü kullanılabiliniyor. Bir tarafı yakut bir tarafı zümrüt:)Ben bugün yakut tarafını kullanacak gibi görünüyorum;)
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden













Balon etek : Park Bravo
Gömlek: Beymen
Hırka: Sisley
Kemer: Marks&Spencer
Deri Mont: MAssimo Dutti
Çift Taraflı Gümüş Yüzük: Galle Butik
Trençkot: Zara
 

1 yorum:

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

balon etek çok yakışmış!!

http://sonsuzdekorasyon.blogspot.com