12 Kasım 2011 Cumartesi

stileo hamileleri:)

Herkese merhaba:)
Biliyorsunuz sevgili ablacığım hamile, bugün ise keseli susamımızı görmeye gideceğiz. Ben ise bu heyecanı nasıl sizlerle paylaşabilirim, nasıl modayla iç içe hale getirebilirim ve nasıl bu konuyla ilgili tüyolar verebilirim diye düşünürken dünyanın en güzel ikinci annesinden bir öneri geldi. (Bu arada 2. güzel annesi çünkü tacın sahibi annemizdi yoksa tabi ki birinci kendisi:) Şimdi olayın özü şudur: 9 ay boyunca birkaç fotoğrafla hamilelerin ay ay nelere dikkat etmesi gerektiğini, kıyafetlerde kullanılması gereken ve kullanılmaması gereken aksesuarları yazacağım.Yani 'Stileo Hamileleri' bu 9 ay içerisinde hem sağlıkları için nasıl kıyafet seçimi yapmaları gerektiğini hem de neleri neler ile kombinleyebileceklerini '9 Aylık Stileo Hamileleri' yazı dizisinden takip edebilirler:) Üstelik kupon falan da biriktirmenize gerek yok sadece hamile olmanız ve Stileo'yu takip etmeniz yeterli;)
İlk önerimiz: Hamileliğin 2. ayı yani 8. haftalarında artık beliniz bir nebze de olsa kalınlaşmaya başlıyor. Mide bulantılarının ise kendini göstermeye başladığı bu evrede, o çok severek giyindiğiniz elbiselerinizin beline kemeri sıkıca dolamaya ara verin. Çünkü göğüs altına dolanan kemer mide bulantınızı tetikleyebilir ve sanki içinizde bir sıkıntı varmışcasına sizi bunaltabilir. Yani napıyoruz; bu serin havalarda üşütmemek adına zaten muz çorap giyinerek kullandığımız elbiselerimizi,bir de kemer dolayarak kullanmıyoruz.Hem çorabın hem kemerin belinizi ve midenizi sıkıştırmasına izin vermiyor, hamileliği rahatça geçirmeye devam ediyoruz:)
İşte karşınızda Stileo Hamilelerinin ilki Elvan Odabaşı Kanar:)Bakınız kemer kullanmamış;)





Bu arada şu bilgiyi de atlamayalım; topuklu ayakkabılara veda ayları yaklaşıyor. Eğer hamilelik öncesinde yüksek ökçeli ayakkabılardan yanaysa tercihiniz, birden -hamile kaldık- diye babetlere geçmiyoruz. Ne yapıyoruz; topukların puntosunu azaltıyoruz. Amaç aşil tendonlarına zarar vermeden puntoları sıfırlamak;)
Ben kendime dair bir post paylaşmıyorum bugün bence bu post gayet bloğuma yakıştı:)
Kıyafet önerisi Stileo tarafından yapılmıştır, bilginize;)
Elbise ise merak edenler için yazıyorum: MANGO.Joker bir elbise, mutlaka edinin hazır hamileliğin ilk aylarındayken;)
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

4 yorum:

Adsız dedi ki...

sağlıklı,huzurlu,mutlu doğumlar inşallah :=))

Adsız dedi ki...

elbise ve çoraplar harika..tabi güzel anne daha bir harika:)

diyetisyenbegümkuran dedi ki...

harika bi yazı ellerinize sağlık:)

ckaradasbaykan dedi ki...

yaa ben seni, sizi yerim yaaa.. hala inanamıyorum:) Allahım nazarlardan korusun inşallah seni sevimli annecik..:) konu harika,postlarını merakla bekliyorum teyzecik..;)