28 Kasım 2011 Pazartesi

siyah dar elbisem ve minik kürk atkım:)

Hamilelik nedeniyle bir kaç aya giyinemeyeceğim elbiselerimi giyinmeye karar verdim bugün. Beni hiç öyle kocaman kocaman göbeğini saklayan kıyafetlerle görmeyeceksiniz ama tabi bu elbiseleri de giyinmem belli bir süre sonra imkansızlaşacak biliyorum:)
Bugün siyah sade bir elbise giyindim. Dar bir randaya benzeyen bu elbisemi çeşit çeşit kullanabiliyorum. Zaten siyah elbiseler bizim iş hayatındaki kurtarıcılarımız değil mi?
Siyah elbisemin üzerine minik bir hırka taktım belime de vazgeçilmezlerim olan kurdelelerimden birini bağladım. Siyah muz çoraplarımın altına da siyah rugan ayakkabılarımı giyindim. Kırmızı ojelerimle kırmızı rujumu boynuma doladığım kürk etolle yan yana çok beğendim.
Bu arada cumartesi günü saçımı kestirdim artık saçlarım omuz hizasında. Bugün dağınık yan topuz yaptım ki boynumdaki kürkün biraz olsun rengi ortaya çıksın diye;)Saçlarımı daha kolay şekillendirecek ve sağlıkla uzatacağım:) İyi ki kestirmişim diyorum...
Üzerimde göreceğiniz montum ise geçenlerde bir yazımda paylaştığım ve henüz üzerine tanımadığım siyah montum. İnanılmaz sıcak ve şık. (tabi bana göre;))
Bugün böyle sade ama şık olmayı istedim. Hem diyorum ya sayılı zamanlar; hazır karnımız ortaya çıkmadan ve içlerine sığabilecekken fırsat bu fırsat dar elbiseler giyinilmeli!!!
Bakalım beğenecek misiniz?












Not: Bu arada boynumdaki kürk adidas yeleğimin yakasıydı:)Eğer böyle bir yeleğiniz/montunuz varsa şapkası kürklü, siz de bu şekilde kullanıp boynunuzu sıcacık tutabilir ve sade kıyafetinize şıklık katabilirsiniz;)
Elbise: ZARA
Hırka: MANGO
Kürk etol: ADİDAS :)
Ayakkabılar: ENZO ANGIOLİNİ
Mont: MAXMARA
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden...


5 yorum:

ckaradasbaykan dedi ki...

kürk etolüne de sana da bayıldım.. zevkine sağlık tatlımmmmm ;)
ayrıca saçların da çok çok güzel olmuş,keyifle kullan ;)

pelin dedi ki...

Cok guzeeel. Benim de kurklu postum geliyor ;)

ckaradasbaykan dedi ki...

Kürk etolüne de sana da bayıldım ;)
ayrıca yeni kesimin de çok çok güzel olmuş tatlımm keyifle kullannnn :)

ama favorim mont'un :Ç

elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

kürklü postun ve tabi ki ceketine hayran kaldım pelin abla:)

elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

cemilikim çok teşekkür canım senin o pozitif yorumlarına da ben bayılıyorum. Di mi ama montumun hayranıyız:P teşekkürler elvanlıma:)