16 Kasım 2011 Çarşamba

sihirli etek

Görünce 'işte bu çok özel bir parça' dediğim kıyafetler vardır benim. Her yerde giyinilmez, her zaman giyinilmez ve her şeyle kombinlenemez ama uygun kombin, uggun yer ve zamanda çok göz alıcı olabilir.. İşte size böyle hissettiren kıyafetlere, gardrobunuzda mutlaka yer verin. Onları ne kadar çok giyindiğiniz değil giyindiğinizdeki etki sizi memnun edecektir. Şimdi hepiniz diyeceksiniz 'nasıl bir şey giyindin acaba?' Hatta belki kimileriniz 'ben böyle şeyler giyinmem ki' diyecektir. Zaten eğer öyle düşünüyorsanız siz böyle bir şey giyinmeyin:) Çünkü size yukarıda yazdıklarımı hissettirecek başka bir kıyafet mutlaka vardır. Bu bir etek olmaz , bu böyle bir kumaş ve detaylara sahip bir parça olmaz belki ama sizin edindiğinizin de mutlaka farklı güzellikleri olacaktır.  Yani önce onu hayalinizde kombinleyebilmelisiniz;)
Bugün kü kıyafetimin belirleyicisi işte bu yukarıda satırlardır övdüğüm sihirli etek:)

Bu etekle kısıtlı sayıda kombin yapılabilir diye düşünüyorum ama sanırım en uygun olanı ise işte bu hali:)


Siyah dar bir gömlek ve siyah muz çoraplarımla kombinlediğim frapan eteğimin en göz alıcı yanı belinde bulunan detaylar. Belindeki pilelerin altına uygulanan tül ise, insanın kendini narin hissetmesini sağlıyor:)
Eteğin dikiminde kullanılan bu kumaş; kırışmaması toplanmaması ve de esnememesi sayesinde etekle uzun bir günü tamamlamayı göze aldırıyor.

Gömleğimin yakasını son düğmesine kadar ileklememin nedeni ise tüm iddayı etekte toplamak ve de dar bir alt bedenin üstünde dar bir üst bedeni vurgulamak.
Kulaklarımda gördüğünüz küpelerim ise tamamen tesadüfen eteğin desenlerini içeriyor. Siyah bir küpe tercih etmeyi düşünüyorken gözüme iliştiler ve şuan yerli yerlerindeler:)

Post yazma günlerime denk gelen aynı bot tercihim ise 'başka bir botum yok mu benim' konseptinden:)
Mühim olan kıyafetle olan uyumu, Sizce uydu mu bence uydu...


Gerçi fotoğraf çekimi sırasında siyah rugan topluklu ayakkabılarımı da giyinmiştim ama günün kalanını botlarla geçireceğim;)
Dürüst olmak istedim:):)

Şimdi bir kaç fotoğraf daha...


Bu arada parmağımda görmüş olduğunuz yüzük Suzan'ın momtage konseptinden. O yüzükte yüklü anlama ise bayılıyorum.
Teşekkürler Suzan'cım yüzük için,
 ama sana daha çok yakışıyor orası kesin;)

Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden


2 yorum:

ckaradasbaykan dedi ki...

süpersin tatlışım,kesinlikle özel bir parça ve harika bir kumaşa sahip sihirli eteğin.. böyle özel bir parçaya sahip olmak bile yeter bazen ;)

minikkus dedi ki...

maşallah benim aslanıma, ne güzel de yakışmış etegi öyle ^.^