29 Kasım 2011 Salı

bu sefer de simli etek:)

Merhabalar enerji doluyum yine bu aralar:)
Bugünnnn sizler için şirin bir kombinasyon planladım. Bakalım beğenecek misiniz? Bu arada saçlarımın kesilmiş hali karşınızda efenim:)
Siyah karpuz kollu ve derin yuvarlak yakalı bir bluz giyindim üzerime ve altına da üniversite mezuniyetimde ablam tarafından bana alınan simli eteğimi giyindim. Bu eteğin orjinal halini de koyacaktım ama eski resimler arasında bulamadım. 
Eteğin modeli aslına bakarsanız bel hizasında ve boyu da diz altında. Bugün bir elbise şeklinde olmasını istediğim için onu belimin yukarısına sabitledim. Zaten eteğin beli lastikli olduğundan nereye çekerseniz oraya gidiyor tıpkı dilimiz gibi:)
Eteğin belindeki kurdeleyi ise fiyonk yapabilmek te mümkün fotoğraflarda fiyonklu halini de fiyonksuz halini de göreceksiniz. Bir de üzerine yün siyah hırkamı giyindiğim
Eteğin kurdelesinin bir özelliği var ki bayılıyorum ince altın sarısı iplerle kurdelenin uçlarını işlemişler. Bu nedenle bu kurdele etekten bağımsız da kullanılabiliniyor...Yeri geliyor boynuma dolanıyor yeri geliyor saçıma.Kim bilir, daha sonra farklı versiyonlarını da paylaşırım.
Yakama bir krem gül kondurmayı istedim, hayırdır acaba ben yine yazı mı özledim?
Tabi ki eteğin altına da siyah muz çoraplarımı giyindim.Altına da babet de olabilir ama ben biraz kendimi şirin görüntüden uzaklaştırmak için topuklu giyindim. Makyajım ve ojelerim dünkünün neredeyse aynısı ama tabi ki tazelenmiş hali;)
Aksesuar olarak ise siyah tül küpelerimi ve siyah oniks kolyelerimi taktım. Daha fazlasını takmama yakamdaki gül izin vermedi;)
İşte böyleyim bugün...


Üzerime hırka da giyindiğim için ilk başta eteğin kurdelesi fiyonk halinde değildi;)


Not: Bu arada bu etekten şahane bluz oluyor. Kalın bir siyah taytın üzerine yakasını kurdele haline getirip bluz şeklinde giyinebiliyorsunuz. Ben her halini seviyorum siz hangi halini beğendiniz?

  bu arada gördüğünüz gibi eskiden sarışındım:)

Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

4 yorum:

kuvvetli dedi ki...

ÇOK BEGENDİM BEN

elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çok teşekkürler cicim:)

ckaradasbaykan dedi ki...

içindeki enerjin gibi bu kombinin de cıvıl cıvıl züpperr olmuş canımmm :)

elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

kimi zaman cıvıl kimi zaman cıvık bir insanımdır:P