22 Eylül 2011 Perşembe

sonbahar renklerini kaçırmayın

Haftasonu Ankara'nın ender parklarından olan BOTANİK deydik. Kahvaltımızı da orada yaptık. İnanılmaz keyifli ve ruha iyi gelen bir park. Dört duvar arasında çalıştığımızı ve yaşadığımızı düşünürsek neden dışarıda yapılan bir kahvaltının insana iyi geldiğini anlamakta zorlanmayız.
Bloğumda paylaşma nedenim ise; 'böyle günlerde de seçtiğiniz kıyafetlerle hem rahat olabilir hem de günün kalan kısmını rahatlıkla geçirebileceğiniz seçimler yapabilirsiniz' şeklindeki düşüncemi sizlerle paylaşmak. Rahatlığın doğa ile buluştuğu noktada zaten doğa kendiliğinden coşuyor.
Doğa bir yandan gök kuşağı ile size beklemediğiniz bir yerden beklemediğiniz bir anda göz kırparken (fotoğraflarda göreceksiniz öyle oldu) ağaçlardaki yapraklarının renkleri ile size 'beni bir süre özleyeceksiniz' der gibi fısıldıyor.
İşte o ruhumuza iyi gelen Botanik kahvaltı gününden öneri içerikli fotoğraflar;)
 Cemile o gün için her zaman ona çok yakıştığını düşündüğüm toprak renklerinden oluşan seçimlerini tercih etmişti.  Günün anlam ve önemine yakışan seçimlerdi:) Hem rahat hem de tarz görünüyordu;)



                                      Son demlerini yaşamak için yeşilin, attı üzerine kendini çimlerin;)
                               Hissetmek şarttı doğanın bu tarihlerde yaşadıklarını,yaşattıklarını...
                                                                Dinlerken çimenlerin fısıltısını
                                                         almamak olmazdı, toprağın kokusunu...
         Sevgili arkadaşım ve tatlı piknikdaşıma yaptığı güzel seçimler ve verdiği pozlar için teşekkürler:)
                                                               Ben ne giymiştim, bir bakalım;)
 Üzerimdeki tirikoyu belki de üşürüm düşüncesiyle giyinmiştim.Ki iyi ki giyinmişim, yoksa hakikaten üşürmüşüm:) Ayrıca oldukça rahat oluşuyla da iyi ki iyi ki dedirtti:)
Yine bana inanılmaz enerji veren parçalarımdan:) Minik çiçekli turunculu,yeşilli ,sarılı şalım. Siyah giyiniyorsam ve o gün kendimi doğaya salıyorsam ve de mevsimlerden sonbahara yaklaşıyorsam; mutlaka bir renk katarım kıyafetime. Bu günün rengi ise turuncu:)
 Altımdaki kot aslında uzun bir kot pantolondu. Bu mevsim istediğim gibi bir kısa kot bulamadım. Bu nedenle zaten uzun iken de sevdiğim kotumu hazır uzun olmasından sıkılmışken kestim;) İyi de ettim. Üzerimdeki ceketim ise yine çok çok sevdiğim 3-4 yıl önce aldığım  bir ceketim. Yakalarına, kollarındaki pilelerine, en çok da iç astarının rengine bayılıyorum:)
 İşte bahsettiğim jest. Doğa o gün elinden gelen jesti yaptı.Bu gökkuşağı ise armağanlarından sadece biriydi:)
Not: Bu arada gökkuşağı ile güzel bir bağımızda var.Bazı kaynaklara göre Elvin isminin bir diğer anlamı ise gökkuşağının renkleri arasındaki geçiş tayflarıymış.Yani renklerin hem birbiri ile buluştuğu hem de birbirinden ayrıldığı yer. İsmimin anlamını tam olarak taşıyorum yani:P Bu arada, hava böyle güzelse ve bir yerde gökkuşağı varsa işte orada ben varım:):)
                                                 Bulunca gökkuşağını yanından kolay ayrılamadım tabi:)
 Fotoğraflar için sevgili ablacığım Elvan Odabaşı Kanar a teşekkürlerimi sunuyorum. İnsanın elinde binbir türlü marifet olur mu? Olur.İşte kendisinde görüyoruz:)
 Diğer fotoğraflarda görmüşsünüzdür bu deriyi bileğime dolamıştım. Ama saçımda duruşunu daha çok beğeniyorum. Sizler için takmak istedim. Ben yıllardır takıyor olsam da bir baktım bu yıl çok moda. Mutlaka edinmenizi tavsiye ederim. Mümkünse renkli olsun;)

                                        Çok ciddiyim:P İşte üzerimdeki o trikonun modeli de bu:)
Merak edenler oluyor ve soruluyor diye yazıyorum,üzerimdekiler : Siyah Ceket: Top Shop, Kot short: Levi's,Turuncu Kemer unuttum:), Triko: Benetton, Şal: Mango, Örgü saç bandı: Zara Çocuk:), Ayakkabılar: Benetton

 İşte bizleri ve o günü ölümsüzleştiren canım ablam. O da günün anlam ve önemine uygun rahat bir seçim yapmıştı:) Anlam ve önem atlanmamalı gördüğünüz gibi. Eğer seçimleriniz uygun olursa kıyafetinizi bir o kadar güzel taşırsınız.
Sevgili, pek kıymetli ablam Elvan Odabaşı Kanar ın üzerindeki skinny pantolonun rengine ise bayılıyorum. Gözlükleri ise gördüğünüz gibi ona çok yakışıyor. Bakınız:

                          Ayrıca bu fotoğrafları tüm bildiklerimi denememe rağmen düzeltemedim:( Fotoğraflarımızı çekene yapılır mı bu diyeceksiniz, ama gerçekten düzelmedi. Böyle bile güzeller orası ayrı. Ayrıca çok yetenekli olduğundan bahsettiğime göre belkide fotoğraflardaki duruş orjinal yönü olabilir;) Olamaz mı olabilir:P
Çok güzel bir gündü, siz de yukarıda da bahsettiğim gibi bu güzel havalarda dışarıda vakit geçirmeyi, çimlere uzanmayı ve tabi ki fotoğraf çekinmeyi unutmayın:)
Sevgiler benden
Yani
elvinodabaşıpekiyiden

2 yorum:

osha_mafe dedi ki...

ayağımı kırmış olmasaydım bende belki aranıza katılırdım... :((
acaip özendim ve hayatı çokk özledimmm.......

Unknown dedi ki...

8.resim baştan çok güzel aynı ünlülerin verdikleri gibi olmuş ama onlar ayakkabı giymiyolar hülya avşarında var öyle pozu şimdi aklıma geldi nette gördüğdüm bi benim yok