15 Eylül 2011 Perşembe

Siyahın etkisi:)

Bugün çok garip uyandım. Sanki enerjim içime sığmayacak kadar kocaman olmuştu ve ben onu taşıyamıyordum. Güzel bir duştan sonra hızla giyinmeye başladım. Zamanım biraz dardı işe yetişmek için. 'Çok hızlı hareket etmeliyim' dedim içimden.
Böyle hissettiğim sabahlarda kıyafet seçimimi rahat yapamam ben. Enerji dolu yanım renkli seçeneklere iterken ellerimi, hissettiğim o ağrılık koyu renklerle ve klasik kıyafetlerle buluşmamı sağlar.Elbiseler pantolonlar etekler bir bir elenir.Sizede böyle olur mu bilmiyorum ama işte böyle zamanlarda iki farklı ucu bir araya getirin. Ben öyle yaptım;)



İçimin açılmasını sağlamak ve işe gittiğimi unutmamak adına beyaz gömleklerimden birini giyindim. Tabi ki bu günkü kıyafetimin kaderini siyah 'damat' kuşak belirlemişti. Hardal sarısı bir eteğim var ama kendisi düşük bel:) Aldığımda bu halini çok beğenmiştim şimdilerde ise beğenmiyorum. Hem öyle iken de gömlekle pek hoş durmuyor. Ben kuşakla onu belden bir etek yaparım diye düşündüm. Eteğimi üzerime geçirdim ve kuşağımı belime taktım. Artık siyah kuşaktım:)

Beyaz ve sarı, açık renkler sınıfında ve yazın oldukça güzel duruyorlar yanyana. Ama parçaların ne olduğu ve kesimleri çok önemli bu iki rengin yanyana hoş durabilmesi için.
Saçlarım kıyafet seçimimi tamamladığımda hala kurumamıştı ve benim vaktim artık daralıyordu. Bu nedenle kurutmak şekil vermek yerine kılçık örgü ile toplamayı tercih ettim. Hem belki kim bilir açıldığında yarınki saçım hazır olmuş olur;)

İşte bugün böyleyim
Herkese kocaman güzellikte bir gün diliyorum

1 yorum:

kuvvetli dedi ki...

BUGUN YİNE ÇOK GÜZELSİNNNNN CİCİŞŞŞŞŞ