8 Ağustos 2014 Cuma

yazlık iş kombini

Merhaba kafasında sorular, elinde anlamlı bir tane bile iş kombini olmayanlara
Üzülmeyin yalnız değilsiniz!
Herkesin ortak derdidir aslında birazdan sıralayacaklarım 'İşe giderken yazın ne giyilir ki?/ Bence bloggerlar giyinip sonra çıkarıyorlar/ bu da sıcakta giyilmez ki onlar/ ne giyinsem de güneş elini eteğini üzerimden çekse/ benim de yazlık bir tane bile kıyafetim yokmuş (bu arada dolap üzerine yıkılıyordur:) / keşke reklam ajansında falan çalışıyor olsaydım onlar mis gibi ohhh rahat?' gibi gibi serzenişler...
 Ben ilham versin diye bir kombin paylaşacağım ama bahsettiğim ofis kombini altını önemle çizelim;) Sonra 'ben bunu şantiyede giyemem' diyen mühendislerden laf işitiyorum :) Tatlı mühendislerim siz baretlerinizle gayet karizmatiksiniz zaten. Bırakın size de hafta sonu kombini yapalım, toplantı kombini yapalım, böylelikle de güzel güzel anlaşalım! Hem bu günlük post öyle gerçek filan da değil:)
Ne diyorduk epey sıkıntı yazın giyinmek. Hatta bana kalırsa en tarz sahibi mevsim bahar. Sen de; sonbahar ben diyeyim ilkbahar...
İnce gömleklerin beyaz eteklerle birbirini inanılmaz tamamladığı kombinlere örnek vereceğim. Ve taba'nın nasıl da kombine stil kattığını gözler önüne sereceğim.
Rengimiz, beyaz ve bebe mavisi hatta toz mavi olunca tabayı da koşulsuz şartsız kabul ediyorlar yanlarına. Diyorlar ki 'biz iyiyiz gerek yok başkasına'.
Gömlek tipik bir Machka imzası taşıyor buram buram stil kokuyor. Sıradan bir beyaz eteği alıp istediği yere götürüyor. Bana ise bir iki aksesuar takıp kamera karşısına geçmek kalıyor.
Sonra bir bakmışım ben postu yazana kadar hafta sonu geliyor, günün adı ise Cuma oluyor:)
Mutlu Cumalar
İlham vermesi dileğiyle ve tabi ki sevgiyle








Gömlek:

4 yorum:

Minikkus dedi ki...

Machka gomlek sahane! Ama onu taba ve beyazla bulusturman daha da sahane Elvinim stilistim odabasim pekiyim <3333
Asiri mi seviyom seni yoksa yeaaaa ^.^

Nihalce Handmade dedi ki...

Gomlege bayıldım.bu arada gözlüklü haline bayağı alışık durumdsyım.sana çok yakisıyor 💟💟💟

Shelby dedi ki...

Tam "e peki biz mühendisler ne yapalım yahu?" diye içimden geçirirken yazının mühendis ile ilgili kısmını okudum:) Ne yapalım biz de en azından bi kot bi tişört gidebiliyoruz işe, avunalım:) Gömlek ne kadar şahane durmuş! Ben korkarım deneyemem bile ama müthiş kombinlemişsin, bayıldım:)

Unknown dedi ki...

Yalnız bu kombin yıkılıyoooor!