27 Ağustos 2014 Çarşamba

çıkıs noktası

Her şeyin bir çıkış noktası olduğu gibi kombinlerin de bir çıkış noktası var. Yani kombine hayat veren, yön veren, renk katan bir noktadan bahsediyorum. Bu bazen bir ruj, bazen bir ayakkabı bazense bir kemer olabiliyor. Ya da kombinin baş rolünü alan elbise çıkış noktasının ta kendisi de olabiliyor.
Uzun zamandır giyinmeyi düşündüğüm bu elbiseyi frambuaz rengi ile tamamlamaya bayılıyorum. Sanıyorum ki bu yeşil ile frambuazın eskiye dayanan bir hukuku bir münasebeti var:) Yoksa nereden çıksın ki bu yakışmışlık!
Kombine şöyle bir tepeden bakınca hepsinin 'uzun zamandır giymediklerim' başlığı altında toplanabildiklerini görüyorum. Örneğin sandaletlerim, yakutlu kolyem hatta fiyonk küpelerim bile...
Ah unutmadan çıkış noktamız ne mi: tabi ki frambuaz renkli ruj ve oje;)

Bu arada size benim için çok özel olan bir haberim var: Women's Health bu ay'Stil Özel' eki ile birlikte çıkıyor. Yani Eylül ayında bir değil 2 dergi sizleri bekliyor.
Veee  Eylül sayısının STİL ÖZEL'inde benim de bir yazım var. Başlığımız ; 'Gardırop Piramidi' Yıllarca Beslenme ve Diyet Danışmanlık merkezi yönetirsen 'Beslenme Piramidi'nden etkilenmeden olur mu? :):) Olmazzz:):):) Bakalım Beslenme Piramidi nasıl Gardırop Piramidi'ne dönüşmüş ve ben alışverişlerinizde size kolaylık yaratacak tüyolar vermiş miyim:)
Beni çok mutlu eden, Women's Health TR Dergi Ekibine ve Women's Health Yayın Yönetmeni Sevgili Sibel Yeşilçay'a sonsuz teşekkürler.Gerçekten eşsizsiniz...
Bol bol okunması dileğiyle diyor sizlerin de yazım ile ilgili yorumlarınızı çok merak ediyorum...
Bir de yazmayı da, tıpkı sizi sevdiğim gibi çok ama çok seviyorum...








Dergiye bayilerden yarın itibariyle ulaşılabiliyormuş:) Ben bile daha görmedim benden önce gören olursa elime mum diksin:)

Elbise: Sisley
Sandalet: Topshop
Ruj: Sheen Supreme A34- MAC
Kemer: İpekyol
Fiyonk küpe: Yargıcı
Gümüş kolye: Hediye:)



3 yorum:

dersaadet dedi ki...

Telkari bir kolye ile o fiyonk küpeleri hayatta bir araya getirip kombinlemezdim sanırım. Takıntılıyım. Telkari ise taktığım devamı da öyle olacak diye. Ama sizin kombininize bakıyorum da, hiç de öyle değil. Belki de size yakıştığından bilemedim:) Her ne kadar jean ve tişört ikilisinden vazgeçmesem de imrenerek takip ediyorum sizi. Yolunuz açık olsun. Mira'ya sevgiler:)

Minikkus dedi ki...

O kadar guzelsin ve oyle yakistiriyosunki her giydigini, her defasinda saskinlik ve hayranlikla bakiyorum sana canim arkadasim😍👌👌
İlaveten basarini kutluyorum! Veee tabiki bundan sonraki tum sayilarda da devami gelsin diliyorum🙏🙏🙏 ha bide seni cok seviyorummm 😘

fatma dedi ki...

Tebrikler! Merak etti pramidi hakikaten 😊