16 Mart 2012 Cuma

petrol yesili detaylar

Keyifli bir gün; çünkü güneşli:)
Keyifli bir gün çünkü bebekli :)
Keyifli bir gün çünkü yeşilli:)
size bugün zor ama çok zorlanarak bir araya getirdiğim kombinimi sunacağım. Görünce diyeceksiniz bu mudur o kadar zorlandığın kombin. Ama oluyor işte bu aralar, artık çok sık oluyor hemde:(

 Sevdiğim bluzlar elbiseler dar geliyor ve nedense ben onları giymekte ısrar ediyorum:)Ama neyse ki eni sonu giyinip çıkabiliyorum evden. Ya çıkamasam değil mi?
İşte bu nedenle bu kadar zor giyinebiliyorken tek tesellim aksesuarlar.
 Şu bir kesin; hamileler bol bol aksesuar edinmeli yani yatırımlarını şallardan,güllere,takılardan kurdelelere yana kullanmalılar.
 Bu günkü favori rengim petrol yeşili. Hem şalımda hem yakamdaki gülde hem de makyajımda kullandım. Krem renk, eteği fırfırlı bluzumun üzerine ince krem renk bir hırka giyindim.Bu arada bu bluzu bildiğiniz kemerle yukarı toparlardım. O dolgun göbek kısmı bir hayli bol olurdu da ondan:)
 Altıma sütlü kahve pantolon tayt giyindim.
Saçlarımı kreppe yaparak yanda toparladım. Ve takı olarak da sadece mavi bir bilezik ve sedef küpeler kullandım.
Şaldaki renklere bayılıyorum...
 Bakalım nasıl olmuşum?


 işte gülüm:)






 miracık nerdeymiş:)

işte burada
 tekmeyi de yedik arada:)

İşte yine günlük bir kombin huzurlarınızda...
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden


4 yorum:

merve dedi ki...

saçınıza bayıldım:)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

:)çok teşekkürler:)

diyetisyenbegümkuran dedi ki...

Elvin hanımm saçlarınızı da nasıl yaptığınızı anlatır mısınız çook güzel cidden tarzı yakalasak da saçlar olmayınca bişeye benzetemiyorumm:)bide sabit mi bi allık mı kullanıosunuz yoksa giydiğiniz kombinin rengine göre mi allık rengi seçiosunuz?

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Begüm canım çok teşekkürler öncelikle, sabah sabah gülümsettin beni:)
Saçlarımı ince bir tarakla(baba tarakları vardır ya onlar gibi olanlar:)kreppe yapıyorum. Kreppeyi şöyle özletleyim saçı tam tersine taramak yani kabartmak:) fakat bunu yaparken saçı hangi tarafta toparlamak istiyorsan o yöne doğru yapmalısın. Akabinde kabaran saçları hafifçe parmaklarınla toparlıyorsun ama sanki köpüğe dokunur gibi. Sonra henüz tokaları takmadan sert bir spreyle sabitliyorsun fakat spreyi uzaktan sıkmalısın ne çok fazla ne çok az.Sonra tel tokalarla istediğin yöne tokala. Bitirdikten sonra da parmaklarınla saçlarını tutam tutam hafifçe kaldırıp spreyleyebilirsin. Sonuç olarak saçın sert bir hal almamalı(yani gelin başına çevirmemk lazım:) şekli aslında kreppe ile vermelisin.
Allık konusuna gelince evet tek bir renk her kıyafete uyum sağlamaz. Hatta cildimizin rengi bazı günler farklılık bile gösterebilir. Bu nedenle şeftali, toz pembe,bronz,gül kurusu gibi renk tonlarını tercih ediyorum. Bazen birbirleri ile de karşıtırdığım oluyor. Bir tüyo; kimi zaman allıklarda bulamadığım o renk tonunu farlarda yakalayabiliyorum.Bildiğimiz far;)Bu kadar çeşit allık alamazsan yukarıda bahsettiğim renklerin olduğu bir far seti alabilirsin...
Saç, makyajda bence deneyerek kişi en iyisi elde edebiliyor. Zamanın oldukça denemelisin.Daha sonra benim gibi 2 dk da yaptığın modellere dönüşebilirler;) Herkesin mutlaka yeteneği vardır görüşündeyim, sevgiler (bunları satır satır yazdırdın bana hadi bakalım senden de bekliyorum bir stileo saç modeli)