9 Mart 2012 Cuma

pembe mavi yeşil siyah

Herşey sabah o yağmurlu havayı farketmemle başlamıştı. 'Ne giyinmeliydim, nasıl olup da yeni banyodan çıkmış biri olarak üşümemeliydim' dedim kendi kendime...Artık nedense kendime bir şeyler almak yerine gözüm hep minik kıyafetlere kayıyor. Hamile miyim neyim ? :)  20 haftalık yani 5 aylık olduk. Gittik gördük Mira'cık da herşey yolunda.Maşallah kızcığa;) Kımıldamalar zaten başladı hissediliyor tarafımdan fakatt 'ne yapıcaz biz hızla büyüyen bu göbeği'diye düşünmeden edemiyorum:) Yaz gelse diyorum elimi sürekli yazlık kıyafetlere giderken buluyorum. Sonra bir kaç parçayı bir biri ile kombinleyip evden çıkıyorum.
Uzunca bir giriş sonrasında 'neler giydim'e geçiyorum!!
 Bugün ipek bir elbise giyindim diz üstü. Biliyorsunuz etek üstü kazak bu sıralar revaçta. Gerçi ben yıllardır giyinirim ama bu yıl kabul görmüş olması da ayrı bir keyif. Elbisemin içerisinde bahar renkleri olan turkuvaz mavi, yeşil, beyaz ve pembe nin dışında siyah da mevcut. E havanın rengine mevsimin özelliğine göre de ben kombinin kalanını siyah ve yeşille tamamlayarak nihailendirdim. Elbisenin üzerine yeşil bir kazak, boynuma pembe bir şal ve altına siyah bir çorap giyindim. Üzerime ise her ihtimale karşı siyah ceketimi ekledim. Takılarım ise birbirinden bağımsız taşlardan ve tarzlardan oluşuyor.
Makyajımda pembe tonlar hakim ve saçlar ise kendi halinde.
Ayakkabı olarak siyah rugan topuklularım benimle.
İşte böyleyim bugün de...







oy tombulum tombulum:)






not: Bu arada boynumdaki şalın kumaşı tatlı arkadaşım Tuğba Kuvvetli'den. Süper zevki ile Suare adlı butiğinden çeşit çeşit parçalarla hazırladığı 2011 doğum günü hediyemden bu güzel şal da çıkmıştı. Bak şimdi ne çok özledim Suare Butiği de Tuğba'yı da:(
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

5 yorum:

Sevda dedi ki...

Ya bugün yorum yapmadan geçmeyeceğim. Her zaman çok şıksınız ama bugün nedense daha bir güzel ve şık göründünüz Elvan Hanım. Eminim kızınız da sizin gibi bakımlı ve şık olacaktır ;)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Çok teşekkürler Sevda Hanım yalnız ismim Elvin, sanırım ablamla olan Elvan Odabaşı Kanar'la karıştırdınız:)İltifatlarınızı her ikimiz için de kabul ediyoruz. İnşallah bizim ufaklıklar bir gelsinler de dünyaya:)
Sevgiler

Adsız dedi ki...

renkler cok süper!!!!teyzen :-))))

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

teşekkürler teyzecim:) artık blogumdan yorum yapıyorsun asıl sen sğpersin:)

Bc dedi ki...

en sevdiğim kombin pembe yeşil kombinleri.. bayıldım!!!