1 Mart 2012 Perşembe

mazide bir yaradır, pilise:)

Selam herkeseee
Dün bildiğiniz kar tatili yaptık. Maalesef yoğun kar yağışı nedeniyle işe gelemedik. Tabi bir yandan da biz iki hamile kardeş için iyi olurken bir yandan da işimizi özledik. Neyse ki yine ve yeniden iş başındayız:) Bu kış bitmeyecek artık kabul ediyorummm:)
Şimdi gelelim bugün ne giyindim e?
'Amanın da çok şahane olmuş, nereden bulmuş bu kombini' dedirtmeyecek bir kıyafet var üzerimde. Hatta uzun zamandır griler siyahlarla karşınıza çıkan biri olarak ne deseniz haklısınız da diyebilirim. Ama hakkımı yemeyin lütfen ojelerim ve rujum bir hayli renkli:)
Fotoğraflardan zaten onları ön plana çıkarmak için de elimden geleni yaptığımı farkedeceksiniz:):)
Üzerimdeki elbise kirlendiğinde kesinlikle ve kesinlikle kuru temizlemeyle tekrar dolaptaki arkadaşlarının arasına dönebilecek bir elbise!
Bakar mısınız şu ince piliselere:O
Sanırım bu pliseleri bir yerlerden hatırlıyorum. Hatta sevgili ablacık da hatırlar. Annemizin o muhteşem sabrıyla ve yeteneğiyle, orta okulumuzun eteklerini beğenmeyip, kendisinin diktiği lacivert ince pilise okul eteğim geldi aklıma bu elbiseyi görünce. Hayır, dikmesi ayrı dert, ütülemesi ayrı:)Allahım o eteği ütülemek hayatımın çilesiydi!O zamanlar, (bu zamanların aksine) en çok pazardan nefret ederdim! Niye; o pilise eteği kusursuz ütüleyeceğim diye.
Ütü yapmayı çok seven ve opsesif bir insan olan ben, başkasına da bırakmaz itinayla kendim ütülerdim eteği. Bir de üstüne tabi ki aile eşrafı tarafından beğeni toplar, ütü yeteneğimle pofpoflanır, ablamın eteğini de  ütülemek üzere  gaza getirilir, akabinde yeniden görev yerimi alırdım...
Bu süreç sanırım böyle bir iki yıl devam etti. Ta ki eteklerimiz belimize dar gelene ve daha minileri olan kalın pileli okul eteklerine sahip olana kadar:):)
Mutlu son anlayacağınız:)
Neyse sanırım o günleri özlemiş ve artık ütülemeyeceğini bildiğim için bu elbiseyi aldım TWİST'ten. Aslında belinde kemer falan yok. Kemersizken de oldukça şekilsiz. Yani, boyuna müdehale şart. Belki bir iki aya büyüyen göbeğimle kemer olayından bunalıp boyunu kısaltabilirim.
İşte bu gri elbisemi çok şaşırtıcı olmayan siyah çorapla ve siyah botlarla kombinledim. Küpelerim kelebek kanatlarından. En sevdiğim küpelerim diyebilirim. Saçlarım yine toplu ve makyajımda bu sefer ön sırayı rujum alıyor. Aslında bu tam bir yaz ruju.MAC'ten edinebilirsiniz.
Elbisenin anlamı ve bende yaşattığı duygular dışında değineceğim bir konu kalmadığına göre, buyurun işte bugün böyleyim:)







Bu arada Bebeğim dergisi için bir yazı rica ettiler.Bu nedenle de bir kaç kare istediler ablacığımın yeni göbekli halinden. Ben de bir kaç fotoğraf çektim ama boyutları nedeniyle maalesef işimize yaramıyor. Ee napalım en azından burada paylaşalım;) 6 Aylık hamilemiz bence hala fit ve bakımlı:)
Tüyo: Dar elbise seçimlerinizde kruvaze yaka seçiminiz gögüs kısmınızı daha dolgun alt bedeninizi daha ince gösterecektir;)Denedik ve gördük:):)


Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

5 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

abla kardeş siz pek tatlı pek şekersiniz hele bebişler gelince çoook daha şeker olucaksınız:) ablanın elbisesesinide seninkinide çook sevdim:) Küpelerin kaynağını merak ettim:)

Sevgiler:)

begumyagci.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

25 martta bebekli olmasa da göbekli fotoğraflar gelecek:) O çekim için şimdiden sabırsızlanıyorum. Çok çok teşekkürler:):) Küpeler GOLDAŞ. Altın sarısı olanı da mevcut ama gümüş rengi daha bir hoş gelmişti gözüme. Hala vardır diye düşünüyorum beğenmene sevindim, sevgilerrr

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

abla -kardeş ne kdr birbirinize benziyorsunuz ikinizde birbirinizden güzelsiniz...aynı dönem hamile olmanız çok iyi denk gelmiş...Ne gzl birbirinize destek olursunuz...daha çok beraber resim ekleyin cnm...ikinizide öpüyorum sevgilerimle...M.p

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çok benzeriz hatta çoğu zaman karıştırılırız. Tam karıştırılmayacağız birimiz hamile dedik bir baktık diğerimiz de hamile:):) Yani kaderimiz bu sanırım ve çok keyif alıyoruz böyle olmasından. Çok teşekkürler canımmmm eklerim tabi ki öpüyorum

gaye dedi ki...

ikoncan hamıleler sızı :) muckssssss