22 Mart 2012 Perşembe

küllü mor:)

merhabalar yine kısacık yazıp çıkmam gerekiyor.
 Zor geçen bir gecenin ardından yine de iyiyim. Dün gece bizim afacan Mira çok hareketliydi(vu şuan da tekmeledi:) Gittikçe karnım büyüyor,sanırım kemikli yüzüm de artık hafiften dolgunlaşmaya başladı.
Ah ah ne yapıp edip sanırım saçlarımı kestirmemeliydim diyorum kimi zaman:)Hani düğün öncesi saçlarınızı kestirmeyin denilir ya hamilelik öncesi de kestirmeyin derim ben. O sırma sırma saçlarınızla daha iyi hissedebilirsiniz kendinizi.
Hamile sözü dinleyin bakim:)
Ben bugün küllü mor ve siyahların bulunduğu dikine çizgili bir elbise giyindim. Üzerine ise siyah bir ceket. Bu aralar biraz koyu renklerden yana gidiyorum. Elbisenin boyu biraz kısa ve altına topukludan ziyade babet daha çok yakışıyor. Beli lastikli olduğundan oldukça rahat fakat hamilelikte göbeği pek gizlediğini söyleyemeyeceğim. Hatta ön tarftaki pileleler tuz ve biber diyebilirim:)Neyse napalım idare ediyoruz:)
Saçlarımı toplayıp sade bir makyaj yaptım. Allık olarak pembe tonları kullandım hem siyahla hem mor ile; tabi çok baskın kullanmadığınız sürece gayet uyumlu oluyor. Aksesuar olarak saatim ve gri taşlı yüzüğümü taktım.
İşte bugün böyleyim, napalım ben böyleyimmm (sanırım bu bir şarkıydı:P)





 hanimiş hanimiş hanimiş:):):)
 alttaki fotoğrafta kel gibi çıkmışım:)





saçımın arkadan yakalanmış hali:)
Elbise: Sisley
Ceket: İpekyol
Manto: Mudo Collection
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

2 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

bırak çıksın göbeğin mira kendini göstyermek istiyor :)))dikine çizgiler gayet güzel kamufle etmiş zaten :) Çok minnak kombin her zamanki gibi:))))
Sakın kestirme saçlarını gayet güzeller zaten:)


begumyagci.blogspot.com

İlke dedi ki...

Elvinim,tüm parçaların mağaza isimlerini de belirtsen daha güzel oluyor sanki ;)