17 Mart 2012 Cumartesi

hardal sarısı

Cumartesiiii,en sevdiğim günlerden birisii:)
harika güneşli bir günle başladım güne. Sabah kalkıp güzel bir kahvaltı hazırladık ve afiyetle yedik. Canım kocacığımın kepek lavaşlı waffle ı ile enerjim tavan yaptı. Umarım tüm gün böyle geçer. Bu gün size iki ayrı kişiye ait kombin paylaşacağım. Biri bana tabi ki biri de zevkli ablacığıma ait.Tabiri caizse kendisine bayıldım bayıldımmmmm.
Çok sevdiğimiz bir tanıdığımızın açılışı var bugün. Kendisi inanılmaz başarılı şeker enerjik bir kadın. Zeynep hanım bir diş hekimi ve merkezin adı Clinique 312. Eminim şahane bir yer çünkü davetiyesinden bile belli.
Neyse konuya geri dönüyorum işte bu açılışa intikal edeceğimden cumartesi için biraz fazla şık giyindim diyebilirim:) Siyah tek parça uzun kollu bir elbise hardal sarısı çoraplar ve hardal sarısı bir şal... işte hazırım. Bu tarz kıyafetlerle insan tam 5 dk da hazır hale gelebiliyor. 
Gelelim ablacığıma, beyaz hımm nasıl anlatsam; pileli frak kesim gömlek altında hamilelik için oldukça uygun bir seçim olan penye siyah dar etek ve gri bir kürk. Güzellikler ise detaylarla destekli; son düğmesine kadar kapalı olan gömleğinin üzerine gösterişli bir kolye ve kırmızı deri bir çanta!
Saçlar yine oldukça marjinal uzayan kahküller bukle bukle ve orta yükseklikte bir topuz. Makyaja ne demeli kıyafetle tam bir uyum içerisinde. Kısa botlar ise bu kombine bence en çok yakışan bot ünvanını alabilir. Tam bir görsel şölensin ablacığım, maşallah maşallah.











Peki tüyolarımız; Benim üzerimdeki gibi vücudunuzu saran bir elbise tercih ettiğinizde şalı boynunuzdan öylece salık bırakıp arkada cici bir iğne yardımı ile birbirine tutturursanız olduğunuzdan ince görünürsünüz. Ve eğer tercih ettiğiniz çorap rengi iddalı ise babet veya düz botlarla kıyafeti iddalı görüntüsünden uzaklaştırabilirsiniz. Tercih edilen şalın pahallı olmasına değil özel olmasına gsterişli olmasına özen gösterin. Çünkü kupa o gün onda olacaktır;)
Gelelim günün en şıkına:)















2. kombinin tüyosu ise: siyah gri ve beyaz bir kombini tek bir renkle renklendirin. Bu illa ki kırmızı olması gerekmez ama kırmızı da en yakışanı bana göre. Bir de çantanız kırmızı diye lütfen ayakkabınız da kırmızı olmasın. Özellikle kırmızı da her ikisinin aynı renk olması bana göre fazla!
Saçlar ise; madem farklı bir tarz giyineceksiniz saçlarınız da düz ve dalgalı fön olmasın. Özellikle kürk giyiniyorsanız ve yoğun tüylü bir kürkse bu bir de yakanız kapalıysa bence saçı mutlaka toparlayın!Hareketi ise yaptığınız topuza kattığınız farklılıkla ön plana çıkarın...

Bu arada yaz geliyor yaşasın.... Her ne kadar kocaman karınlarımız olacak olsa da dış çekimleri ihmal etmeyeceğim inşallah, söz veriyorummmm
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

8 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

abla kardeş ne kadar eğlencelisiniz gene açılışın en renklileri olabilirsiniz:)))) Ablanın kırmızı çantasına bayıldım :)))



begumyagci.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

bakalım bakalım:) o çantaya ben de bayılıyorum bir ara kaçırmayı planlıyorum;) çanta çok yakın arkadaşımız zevklimiz Cemilemizden:) Divarese'den bu arada, almak isterseniz... sevgilerrr ve çok teşekkürler begümcüm

MERVE dedi ki...

Elvin hanım sizi tebrik ediyorum tek kelimeyle kusursuz bir kombin olmuş:)) Elvan hanımın gömleği çok iddialı kendine de çok yakıştırmış:) Özgün tarzınızla başarılarınızın devamını diliyorum:)

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

beyaz gömleğin yaka detayı çok güzelmiş!! taşlı taşlı..

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Teşekkürler Merve'ciğim:)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

:)çok teşekkürler yargıcı'nın bu geçtiğimiz kış sezonundan bir kolye idi, sevgiler

minikkus dedi ki...

ya ben senin çantanı, ablanın da gömlegini pek sevdim. ne güzel kız kardesler postu olmuş. ben de bi kandırabilsem benimkini çok güzel olcak ama bizimki nuh diyo gerisi gelmiyo :))
öperim ikinizi de muç muç :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

:):)senden bir tane daha mı var yani süperrr:) inatçı kardeş desene Teşekkürler miniğim kuşum çantadan bulabilirsin matraşta hala vardır ama gömlek beymenin geçen sezonundan. Ben de çok çok öperim darısı sizi kardeşçe görmeye;)