19 Mart 2012 Pazartesi

elbisenin tersi ve yüzü:)

Herkese muhteşem bir gün diliyorum, yüzüme vuran güneşin sıcağından aldığım ilhamla...
(vuuu çok enteresan bir cümle oldu bir solukluk)
Bugün çok çok kısa bir post için vaktim var maalesef. İşte o nedenle hemen konuya giriyorum. Şu sıralar 2. İpek Kadınlar için oldukça yoğun çalışıyoruz. Ne ilgisi var şimdi İpek Kadınlarla? Çünkü geçen yıl İpek Kadınlarda giymiş olduğum elbiseyi giyindim bugün. Hem de içine bildiğiniz sığdım minicik bir sihirle:)
Ne mi yaptım? Arkasını zaten daha çok beğeniyor olduğum elbisenin arkasını ön yüzüne giyindim. 'Bu kız iyice artık delirdi yakında deli gömleği ile karşınızda' diye düşünenleriniz olabilir. Hiç haksız sayılmazlar çünkü ben o gömlekleri de çok severim:P
Siyah elbisenin çok şık bir etek detayı var ve sırtı da gün içerisinde giyilebilecek kadar derinlikte. İşte hani ben hamileyim ya göbeğim de var ya işte bu nedenle düzü pek hoş durmadı bende.Önde bir göbek arkada bir fırfır olmadı açıkçası.Ama bedeninin olduğunu görünce kafaya taktım ve 'giyineceğim seni elbise' dedim:)
Saçlarımı hafiften bir  hanımefendi havasında topladım, makyajımda da koyu turuncu bir ruj kullandım. Ojelerle bari o uyum sağlasın görüşüyle. Hopp çıktım geldim iş başındayım. Bu postu da öğle aramda hazırlıyorum. Aksesuar olarak gümüşlerimden bir kaçını kullandım. Bir de turuncu bir şal atıyorum üşüdüğümde omzuma ama sadece üşüdüğümde;)
Bakalım nasıl olmuşum?
Bu arada elbisenin normal halinin de fotoğrafını koyacağım tabi ki;)
Not: Varsa böyle kıyafetleriniz tersini daha çok sevdiğiniz, deneyin mutlaka deneyin.Olmazsa düzünü giyinirsiniz ama ya bir de daha güzel olursa, değil mi;)



İşte bu da Mira taşı:) Mavi Deniz taşımızı biliyorsunuzdur. Teyzesi bir de Mira için yaptırmış. Biri onda biri bende. Taşın ismi pembe kuvars ve mutluluk taşı olarak biliniyor. Miracık=mutluluk zaten annesi için. Teyzesi için de öylemişşş ne mutlu o zaman Mira'ya:):)Üzerimle pek uyumlu olmamasına rağmen taktım :)


 İşte bu da arka yüzü(yani önü:)



Peki normal hali nasıldı?


İşte böyleee
Siz hangi halini beğendiniz?
Sevgiler benden
yani elvinodabaşıpekiyiden

8 yorum:

ayci dedi ki...

buraya gelip gelip hızlıca bakıp bakıp tekrar gidiyorum vakit buldukca.
ve hamile oldugunuzdan beri siz ikiniz - diyorum ki o göbeği ortaya cıkarıcam ben çok yakında...

çünkü siz saklıyonuzzz :) olmuyor öyle :)

dyt.ayça dedi ki...

arkasının ön tarafa gelmiş halini çok beğendim Elvin Hanım :) ikisi de size çok yakışmış ama tercihim bugün giyindiğiniz hali :) süpersiniz her zamanki gibi!

begum begum huuu dedi ki...

nazar değdircem sana :) hamilelik bu kadar güzel taşınır abla kardeş:)))) Elbisenin arkası önü farketmez çok yakışmış:) Hatta bu halini daha çok sevmiş bile olabilirim:) Taşlar muhteşem hep takın:))


begumyagci.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

ben seni arayamadımmmm:( evet bu hafta sonu çıkıyor göbekler ortaya hem de ayçinin kareleriyle:)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

teşekkürler prenses:)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

:)değdirmezsin kii, güzel bakıyorsun sen:) teşekkürler çok hem de. Taşlar evet hatta yine boynumda:)

Beauty Follower dedi ki...

Great dress
like the hair style in the first pictures!

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

thanks a lot:)