24 Ekim 2014 Cuma

#tbt post:)

Geçen yıl bu zamanlardı zannediyorum; yine hava yağmurlu ve yine Elvin'in renge ihtiyacı vardı:)
Üzerimde maviler, küf sarılar salınıp duruyordu...
Gerçi bugün farklı bir kombinle işteyim, fırsat bulursak onun da çekimini yapacağız ama geçen yıl üzerine post yazılması istenilen kombinimi paylaşacağım sizlerle şimdi.  
Bu kombini İnstagramdan paylaşınca sayamayacağım kadar bloğuma msj geldi 'Üsküdar a Gider İken Kombini'ni ne zaman yazacaksınız bekliyorum' diye:) Açıkçası bu kombin bahsettiğim başlıkla kendi çapında markalaşmıştı, benden çıkmıştı özetle:):) 
Dün fark ettiniz mi bilmiyorum ama instagram'da tbt hashtag ı ile bir sürü paylaşım oldu. Herkesin söylemek istediği 'eyy gidi günler eyy:)' ya da 'eskiden ben böyleydim' ya daaa 'geçen perşembeye dönüş yapıp, bakalım' dı. Hatta ben de bir paylaşımda bulundum. Konuyu biraz ilerletip 'paylaşım yapmakla kalmamalıyım, bunun üzerine bir de post yapmalıyım' dedim. İşte bu nedenle başlığımız tbt post:) Artık siz de geçen sene böyle bir günde ne giyindiğimi biliyorsunuz:) Herkes her şeyi bildiğine, paylaşılmamış postlar paylaşıldığında göre dağılabiliriz:)

Stileo öncerisi: Siz de saks mavisini buz mavisi ile dizginleyip, küf sarısı ile kombininizi kıpır kıpır yapabilirsiniz.  Önerim ayakkabıların buz mavisi veya taş rengi olması yönünde. 
Şemsiye ise günün anlam ve önemine binaen :)














Böyle bir kombinle pek tabi işe gelebilirsiniz ama önerim bir Cuma en fazla Cumartesi kombini olması yönünde. Pek tabi yaptığınız işin ne olduğunu bilmeden bu öneriyi paylaşıyorum. Sonra 'yok bu benim işime uygun değil', 'yok kılık kıyafet yönetmeliğine uymuyorum diye uyarı aldım' diye gelmeyin:)
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

Triko: Zara
Skinny: Bershka
Gömlek: Marks&Spencer
Ayakkabı: Derimod

5 yorum:

Nesrin dedi ki...

Çok güzel gözüküyorsunuz :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Nesrin: Çok teşekkürler:)

Nihalce Handmade dedi ki...

Çok mu çok güzelizzzz 💟💟💟

Nes dedi ki...

Renklere bayildim:) Cok yakismis:)

http://fashionnes.com

escapist pudisse dedi ki...

o küpeyi oraya iliştirip kombine can katmıssın resmen can! harika stiller çıkarıyosun ortaya biliyosun dimi bayılıyorum:)