1 Ekim 2014 Çarşamba

hep havadan

Enerjinin dozunu ayarlayan bir düğme gibisin ey hava
sıcaksan sıcağız, serinsen serin
biçare çabalıyoruz yarattığın iklime karşı ama
ruhumuzu esir aldığın günlerin sayısı az değil
işte yine öyle bir gündü bu çekimin yapıldığı gün
Tabi ki çekimler yine Aylin Çifçi'den.
Biz sanırım artık bir araya gelince eğlenmekten fotoğraf çekilemez hale geliyoruz. O gün bir projemiz için hazırlanmıştık. Aslında benim o gün orada bulunma nedenim; yakında açıklayacağımız, şimdilerde bitmek üzere olan bir projenin -styling-iydi.
Tam 12 kombin belirlemiştik ablamın giyinip çıkaracağı ve bir de üzerine benimki eklendi. Hem eğlendik hem de çekimi zamanında bitirdik. Biz birbirimizi artık çok iyi anlıyoruz ve zamanı olması gerektiği gibi kullanıyoruz:) Aferin, hepimize sizden 5 :):)
Neyse diğer 12 kombini proje tamamlandığında zaten paylaşacağım ama benimki önden geliyor.... Çekim için rahat olabileceğim 'paramparça' kotum ve üzerine severek giyindiğim kareli gömleğim. Takılar kombinin ruhuna, havanın tonuna iyi gider diye düşündüklerimdi. Ama itiraf ediyorum ki ayağımda uzun bir styling günü için 'birkenstock'larım vardı. Topuklularım  'ya çekersek' diye arabaya koyduklarımdı. Evet bir de sarı ayakkabım var benim, sevdikçe sevdiğim:)
Bugün hava güzel ve yüksek ihtimal bayram da da böyle bir iki gün bizi bekliyor. Ankara'yı bilmem ama Stileo minik kızı Mira'yı da alıp ailecek İzmir'e, ailesinin yanına gidiyor. Şimdiden de herkese iyi bayramlar diliyor:)
Stileo öneriyor: Havanın size sunduğu iklime karşı savaşmaya devam edin, üzerinize kendinizi iyi hissettiğiniz parçaları, renkleri giyinin. Ben adımın hakkını bu kombinle verdim. Siz de istediğiniz sıklıkta renklenin ve gülümseyin. Çünkü hayat her anınızın karesini siz fark etmeden çekiyor. Size ise gülümsediğiniz anlardaki anıların, satır özetleri kalıyor...












1 yorum:

Gülcan dedi ki...

sevgiler miranın 1 yaşgünü ponpon eteği hala duruyormu biz alabilirmiyiz...