26 Nisan 2012 Perşembe

Turuncu dügün...

merhabalar herkese,
İpek Kadınlara bu kadar az kalmışken maalesef bloğumla ilgilenemiyorum ama tahmin ediyorsunuzdur İpek Kadınlar(www.ipekkadinlar.com) etkinliğinden edindiğim görsellerle zaten şahane bir dönüş yapacağım:) Şimdilik haftasonu canım arkadaşımız ve avukatımız İlke'nin düğününde giyindiğim bir kombinle karşınızdayım:)
Elbisem bu yılın renklerinden olan turuncu!
Turuncuyu siyahla kombinleyip katıldım çoooook sevdiğim arkadaşlarım İlke ile Galip 'in düğününe.
Düğün aslında bir kokteyl şeklinde idi. Uzun elbisemin altında siyah parlak babetlerim, boynumda siyah aksesuarlarım ve de siyah rugan çantamla oradaydım. Ah tabi unutmadan bir de Mira göbeğimle:)
Bu arada kokteylde inanılmaz şık bayanlar vardı. Pek fırsatım olmadı fotoğraflamaya ama gözüme ilişen BEYMEN ekibi şahaneydi. Özellikle Kavaklıdere Beymen'in müdürü diye tahmin ettiğim bir bayan oldukça şıktı. Siyah, sırtı dekolte şahane bir elbise giyinmişti.Bu kadar sade ve şık ancak böyle olunabilirdi. Sevgili tatlı ablacığım ise siyah uzun bir elbise ile oradaydı. Elbisenin modeli sayesinde Mavi oldukça gizlenmişti;) Yakasındaki irili ufaklı güller ise çok ciciydi ve elbiseye renk katmıştı. Kombini isimlendirecek olsam' Gri bulutlara inat baharın gelişi' şeklinde isimlendirirdim sanırım:) 
Onun dışında siyahların hakim olduğu kokteylde tabi ki renk cümbüşü vardı. Zümrüt yeşili, Limon sarısı ve mor ön plana çıkan renklerdi. Pişti olan renkler ise her zamanki gibi siyah ve kırmızıydı:)
Neyse ki siyah renk elbiselerin modelleri dahi aynı olsa pişti olunmuş izlenimi yaratmaz. Sanki sihirli bir renktir değil mi;) Zaten aksesuarlar ve saç modelleri bizleri bu durumu yaşamaktan kurtarır. Bu nedenle bu tarz özel günlere katılırken aksesuarınıza ve saç modelinize itina gösterin. Sizden birşeyler mutlaka katın, işte o zaman farklı olabiliyorsunuz!
Ben ise saçlarımı kendim toplamıştım ve tabi ki yine makyajım kendime ait. Sanırım düğününde bu konuda destek almayan biri olarak diğer özel günlerim de de alamayacağım:)
İşte o günden bir kaç kare karşınızda.
Mavi ve Mira da aramızda:)



Kıyafetime dair detayların ön planda olduğu kareler var ablamın cep telefonunda ama henüz kendisinden alamadım:( Şimdilik elimdekilerle karşınızdayım;)
Sizi çok özlemişim bennn
Son 2 gün geçer geçmez İpek Kadınlar Ne Giyinmişti ile işte tam buradayım
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden


4 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

çook şekersiniz ya masallah size...göbüşlerde baya büyümüş... ;)

İlke dedi ki...

Güzel sözler ve güzel kızlar..İyi ki yanımızdaydınız :)

S dedi ki...

abla kardeş her postunuzda ablamı özlüyorum ben :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

:)teşekkürler canım büyüdüler ve büyümeye devam ediyorlar öpüyorum