2 Nisan 2012 Pazartesi

Toprak olur tas olurum:):)

31.03.2012
Bugün kar yagmur olmasa da oldukça bulutlu hava... 
Biliyor musunuz oğlumuz olacak olsaydı bir ara adını Bulut koymayı düşünmüştük normal değil mi sizce de:)Hep havadan bunlar, hepp:P
Hava su muhabbetlerini geçiyor 'Bakalım ne giyindim bugün'e dönüyorum.

Toprak renklerine büründüm bugün. Hava mı etkiledi nedir bilemiyorum. Toprak kahvesi kaşe pantolonum, pudra krem gömleğim ve toprak rengi tirikomla karşınızdayım.
Bugünkü kombinimin en güzel yanı(bana göre) en sevdiğim kolyelerimi bir arada kullanmış olmam. En üstteki Miramın karizmatik dayısı değerlim Uğur'umun hediyesi!Kendisine uğur taşı diyorum aslında svaroski. Altındaki mira taşım biliyorsunuz, altındaki ise mavi deniz taşım onu da biliyorsunuz. En alttaki ise ablamın nişan hediyesi idi bana; bir birine sarmalanmış bir ağaç dalı. Üzerinde ise 3 taş var. Tıpkı bizim gibi yani biri ablam biri uğur ve biri ben.(Gizli bir iltifat oldu sanki bu taş benzetmesi: )
Kolumdaki bileklik ve yüzük ise büyükbabamın mezuniyet hediyesi(daha önce söylemiştim diye hatırlıyorum)Sıra taşlı yüzük ise canım arkadaşım Tuğba'dan. Ortadaki asimetrik yüzük ise pozitifliklerle dolu, hayat kaynağı insan olan Nuran teyzemden. (Bu arada kendisi de inanılmaz düşkündür yüzük takmaya, sanırım ona çekmişim:)
Aslan burcuyum ben ve bir çok özelliğini aslında taşımam! Ama sanırım takılara düşkünlüğü kısmında şöyle bir durabiliriz:) Takılar kıyafetlere farklılık katıyorlar gerçekten, ruhumuza da anlam. Bir de her biri hediyeyse!
Sanki onları üzerimde taşıyınca sevdiklerimi hep yanımda hissediyorum. Belki de evlilik yüzükleri o yüzden hiç çıkarılmaz parmaktan !
Bu arada benim uyurken bile çıkarmadığım bir yüzüğüm var o da annemin evlilik yüzüğü. Uyurken bile yanımda hissediyorum onu belki de böyle hissediyor oluşum yüzüğün sihrindendir.Canım annemmmm.....
Bu kombinin altında oxford kahverengi ayakkabılarım var. Çantam yine Martaş'tan. Boyun fıtığım nedeniyle ağır çantalar taşımaktan kaçınıyorum her ne kadar çok sevsem de! Gerçekten çok özlüyorum onları.
Üzerimde kahverengi deri ceketim var ve işte bugün ben böyleyim.










Renklerin suçlusu havadır lütfen bana mal etmeyiniz:P
Not: Bu arada bugün Mavi Deniz'imizi görmeye gideceğiz bakalım ne kadar olmuş bizim afacanımız:)
(Seni yerim bennn, yani biricik teyzen)
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

2 yorum:

aysayh dedi ki...

çantanıza bayıldım süperrr ve renkler cok güzel kombin olmuş sizede çok yakışmış:))

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çok teşekkürler aysayh:) takip için de beğeni için de. Çanta Matraştan, geçen sezon almıştım, bilginize:)Sevgiler