17 Nisan 2012 Salı

narcicegi elbisem

Herkese merhaba,
hafta sonu buralarda yoktum, farkettiniz mi? Uzun zamandır yoğunluk üzerine yoğunluk yaşayan ben 2. İpek kadınların yaklaşması ile bir hayli heyecanlanmaya başlamıştım. Dedim ki bir ara vermek lazım, bir deniz görmek lazım.Atıyorum tabi ki eşim önceden süpriz yapıp bilet almış İZMİR'e:) Baktık Mavi Deniz in gelmesine daha çok var biz de o zaman ege denizini ucundan kıyısından görelim istedik.Evet, İzmir'deydik ama böyle bir hava olamaz:( Sürekli yağmur çamur şeklindeki hava eşliğinde kapalı alanlarda zaman geçirdik.Ama çok keyifliydi çünkü sevdiğim insanlarla beraberdim. Canımmm biricik kardeşimi de gördüm. O da tabi beni ve göbeğimi:) Göbeğimi bu kadar sevdiğine göre kimbilir bebeğimizi ne kadar sevecek:P Yani babanne, dede, hala, kuzen ve dayıcıkla ilk buluşmayı yaşamış oldu böylece Miracık. Dayıcığın yanındayken hiç tekmelemiyor yanımızdan ayrıldığında sanki gitmesine kızıyor gibi tekmeleri ardı ardına sıralıyordu afacan.Güzeldi şimdi ise yerimizde kalma zamanı.İstikamet doğum ayları:P
Peki bu kısa yolculuk için neler aldım yanıma?
Daha çok rahat seçimlerden yana yapmıştım tercihimi. Bavulun favorilerini, taytlar, yarasa kol triko ve hırkalar, bol bluzlar ve iki kat tişörtler oluşturuyordu.
Bugün ise iş başındayım. Çok ama çok özlemişim işimi. Bir de İpek Kadınlar a kaldığım yerden devam ediyor oluşum ve de katılımcıların ben yokken gittikçe artmış oluşu tatlı bir telaşa sürükledi beni. Bugün itibari ile çıkışlarda İpek Kadınlar kıyafetimi belirlemem gerekiyor. Bakalım istediğim gibi bir şeyler bulabilecek miyim bu kocamik göbeğime:)
Bugün havayı güzel görünce ben yokken ablacığımın benim için almış olduğu narçiçeği bir elbiseyi giyindim.Evet bana süpriz yapmış, canım ablam.Tamam kabul ediyorum birazcık kilolu göstermiş olabilir ama elbiseye bayıldım. Hem belki elbisenin suçu değildir de ben kayınvalidemin güzel yemekleri ile kilo da almış olabilirim. (Aman Allahım neler neler vardı)
Tam bir hamile gibi davrandım yedikçe yedim, yedikçe şımardım, yedikçe şiştim:P
Neyse gelir gelmez programıma kaldığım yerden devam ediyorum. Sevgili tatlı hamilem benim için dolu dolu hem de ıhm ıhmmm lezzetli bir liste yazdı. Listenin adı zeki bebek listesi:P İçinde cevizler,meyveler, balıklar, buğday ekmekleri ile yapılmış tostlar, simitler daha ne söyleyeyim neler neler var. Yediklerimize dikkat! son aylar geldi çattı:)
Konuya dönüyorum kızmayın:P
Bu elbisemi kremle kombinledim. Aslında çok anlatılacak yanı yok. Kollarındaki detaylar beni benden aldı:) Üzerine ince bir yelek giyindim.Hem biraz boyunu dengelemek hem de biraz daha ince göstermesini sağlamak için uzun yelek iyi bir tercih!
Saçlarım hafif dalgalı, makyajım ise oldukça sade bugün.
Beni özlediniz mi bilmiyorum ama ben sizi çok özlemişim.
Bu arada bloggerlardan da İpek Kadınlar'a gelenler varmış duyduğuma göre, yerim siziiiii siz gelmeyeceksiniz de kim gelecek değil mi?
Son 11 gün, www.ipekkadinlar.com a uğrayın derim.
Ankara'da yaşayan bloggerlardan yanıt bekliyorummmm!!!
Hadi ama ayıp:P


Ceplerim de var. Ara öğünlerdeki ceviz ve leblebi keselerim için:)



Trençkotuma bayılıyorum:)



Gittikçe tosunlaştığımın göstergesi fotoğrafım geliyor biraz sonra:O
 Baksanıza yüzümde bile bir şişlik, bir şişlik, hep ödem bunlar hep ödem:P hehe
 Mira'cığım bari çok zayıf doğmasan da beni utandırmasan :P

Elbise: Trendyol (ablacık hediyesi)
Kolye: Hatırlamıyorum (ama çok şirin değil mi:)
Trençkot: GIPSY(çok seviyorummmm)
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

7 yorum:

minikkus dedi ki...

hihi çok şekersinki :) o bloggerlardan biri olarak 3 vakte kadar yayınlıycam konuyla ilgili postumu ;) malzemem olmadıgı icin bekliyorum beybi;)
öperim, haftaya görüşücezki ^,^

begum begum huuu dedi ki...

aaa izmirin en kötü haftasonu olabilir bu haftasonu... kıyamam size ama genede güzel geçmiş :) bidahakine beklerim:) ne kadar güzel bi hediye olmuş bu ablan çok zevkli sanada çok yakışmış taylım:)


begumyagci.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

teşekkürler canım, inan aklıma geldin hatta dedim dolaşırken belki de görür begüm begüm huu diye seslenirim:) Evet yine de güzeldi son gün açınca hava:) Güzel şehir İzmir, sevgilerr

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

heheh evet o bloggerlardan biri sensin ki:) teşekkürler miniğim,evettt az kaldı pek yakında görüşüyoruz:) bu arada yazdıklarının hepsini okudum hepsi de şahane olmuşş.
konuyla ilgili postunu merakla bekliyore:)öperimmm çokkk

S dedi ki...

selam :)

bugün işte bolca sıkıldığım bir gündü. koptum gittim işlerden. ben de kasmadım çok. bir kaç bloga bakayım istedim. pek iyi yapmamışım, çünkü sen çıktın karşıma. ve ben, son 2 saate yakındır senin blogundayım. evet hiç abartmıyorum :) bu postu okuyup, enerjini hissedince, dur dedim, ilk posttan başlamak lazım, ve yine başladığım yerdeyim. aslında tek tek, bir çok posta yorum yazasım geldi; ama sonra hepsini biriktirip bir yorum yazmanın daha mantıklı olacağını düşündüm.

gerçekten, o kadar güzel, o kadar tatlı, o kadar pozitifsin ki, fotoğraflarından bile bu çok güzel yansıyor. umarım miacık da, sen de, eşin de, hep sağlıklı, mutlu ve huzurlu olursunuz.

öyle işte :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Merhabaaaaaa missipisi:) uzun zamandır bloğuna işlerinden kaynaklı zaman ayıramayan ben, yorumunu görünce çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim umarım hep takip edilesi postlar hazırlarım. İçimden geldiği gibi yazıyor, giyiniyor, bakıyorum işte...Beğeniliyorsa da ne mutlu bana
Çok sevgilerimle :)

Unknown dedi ki...

wawww harika olmuşsun canım çok beğendim çoraplarda kırmızıda yakıyor harika