2 Nisan 2012 Pazartesi

bulutlara inat cicekli

Bulutlu havaya inat çiçekli elbiseme dost bir merhaba hepinize:)
Bugün güzel bir gün çünkü Nisan ayına girmiş bulunmaktayız. Ne bu sevinç sanki bir tek sen girdin diyeceksiniz şimdi:P Ben Nisan aylarını çok seviyorum çünkü şirketimiz Formeo'nun kurulduğu ay, İpek Kadınlar etkinliğimizin her yıl gerçekleştiği ay ve tabi ki bahar ayı. Mart'ı güzelce atlattık ya artık sıra bahar aylarında:)Sonra gelsin yaz ve yaz bebekleri:)
Bugün kocaman karnımla ve çıtılı pıtılı elbisemle karşınızdayım. Dün güne güzel bir kahvaltı ile başladık Bilkent Kıyma'da. İsimini duyunca öfff orda kahvaltı güzel mi olur diye bıdırdanmıştım ama gerçekten şahaneydi. Arkadaşımız Tuğba Zara Kids in müdürü olacak yakında(bu şahane bir haber tam bizim bebikler gelirken:) ve eğitim için İstanbul'a gidecekti. Onu uğurlama kahvaltısı yaptık hep beraber. Laf aramızda biraz kaçırdım hafta sonu. Formunuzu nasıl koruyorsunuz hamileyken bile diyenlerden köşe bucak kaçabileceğim bir kahvaltı örneğiydi. Ama napalım oldu bir kere Mira'cığa yarasın:P
Lacivert beyaz çiçekli yazlık elbisem, lacivert çoraplarım, lacivert atlet bluzum,lacivert ceketim lacivert Lacoste ayakkabılarım ve işte karşınızdayım.
Ayakkabıları dün bilekli konverslerimden kurtulmak için aldım. Oldukça rahatlarmış tavsiye ederim. Kırmızısı beyazı ve de laciverti vardı. Ama ben en çok bu rengini beğendim diyebilirim. Hatta yağmurlu havaya inat yine de giyindim ama yedeklerim iş yerimde mevcut neyse ki:)
İşte bugün böyleyiz


 dans bile edebilirim her an, göbeğime bakmadan:P











Hadi ama İpek Kadınlar a katılacak bloggerlardan çok fazla ses alamadım henüz:( Daha bir kaçtanesi kesinleşti. Beni üzüyorsunuz ve bu güzel etkinliği de göz göre göre atlıyorsunuz ona göre. O güne dair bir blogger postu yazmak ister bu yeni blogger arkadaşınız:)
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

3 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

ay tam bajarlık çicekler renkler harika harika:))) ayakkabılar pek sevimli hamile olup sizin kadar fitini az gördüm boşver yemekten kimseye bişi olmaz:)


begumyagci.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

motivasyon kaynağım benim:) teşekkürler

Unknown dedi ki...

harikasın canım çok beğniyorum seni burdada nefissin bazı poslarınıda oturarak verirmisin canım hep aynı olmasın