2 Ocak 2014 Perşembe

yıl olmuş:)

'Sizinle görüşmeyeli yıl olmuş' başlıklı ve kötü espri içerikli postuma hoş geldiniz efenim. Nasılsınız? Beni sorarsanız iki türlü açıklayabilirim. İyisi ve kötüsüyle 2013 ü geride bırakmanın pişkin bir rahatlığı var üzerimde ve sürprizlerle geldiğini düşündüğüm 2014 ü karşılamanın abartı mutluluğu var bir de. Sadece ben mi aynı hisleri taşıyorum bilmiyorum ama kışın ortasında hafif bir şeyler giyinmek daha doğrusu giydiğim hafif kıyafetleri taşımak paha biçilemez. Evvettt tütüyle karşınızdayımm:):)
 Ben tütü eteği daha çok küçükken giyindiğimi hatırlıyorum. Mira'ya da çok ama çok yakıştığını bildiğimden ilk tütüsünü kendi ellerimle yaptım. Bugün üzerimde göreceğiniz yılbaşı kombinimin ise Mira'nın potansiyel siyah tütüsü için ilham verici olduğunu söyleyebilirim. Yani yakında anneli kızlı konseptimizde siyah tütüler her yeri kaplayabilir:)
Yaş ayırt etmeksizin, nasıl kombinleyeceğinizi düşünmeksizin bir tane edinin bu tütülerden derim:) Özel bir günde kesin bir kez giyineceğinizi garanti ederim. Çok cüretkar olmasın derseniz o kabarık görüntüsünü renginde tercih ettiğiniz sadelikle dengeleyebilirsiniz.Bu renk vizon, krem, siyah, gri olabilir. 
Nerede giyilir?Mesela ben işe bu halde geldim. Evet ' bu ne şıklık, sanki biraz abartı değil mi? diyenler oldu:) Her duyduğum tepkide kendime bir kez daha bakıp, yanaklarımı mıncıkladım:)
Özetle 2014 ün bana akıl, size de huzur getirmesini diliyorum !!!
Sizi tütümle selamlıyor, tüm iyi dileklerimi hem kendi aileme hem de sizlere paketliyorum. Bedeli mi?Bu seferlik benden olsun. netice de yılbaşı bu, hediyesiz geçmez değil mi?









Not: Eteği yılbaşı gecesi için siyah derin v yaka bir triko ile giyinmiştim. Ayağımda ise oxford topuklu rugan ayakkabılarım vardı. Kolyeler gani, saçlar düzdü. Hani olur da o halimi görenler olmuştur diye söylüyorum bu bloğum için özel bir araya getirilmiş çekim kombinidir:) Çok özenliyimdir çoook...
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

2 yorum:

üzüm kuşu dedi ki...

Bende çok istiyorum bu etekten nereden aldınız acaba:)
Mutlu yıllar;)

TUGBA ATES dedi ki...

Eteğin çok güzel çok sevdim!
http://tugbates.blogspot.com