27 Ocak 2012 Cuma

kürkün ıddası mı?

Karlar düşer düşer ağlarım hep ismini hep isimini anarım:) Evetttt yine kar var Ankara'da. Hem de lapa lapa... Yıllardan sonra Ankara eski haline geri döndü. Karın keyfini çıkarmak için mutlaka dışarı çıkın diyorum. Tabi hasta olmamak üşümemek için ne yapmalı?
Kesinlikle kürk almalı, siyahından, kremine, grisinden, fümesine...
Bugün yine karşınızda pek bir beğendiğim ablacığım var.
Not: Bu arada bizim Mavi Deniz'imizin ilk tekmesi bugün geldi:) Kıpırdak yeğenim benim, yerim seni
Ne diyordum? evet, birazdan resimlerde de göreceğiniz gibi mutlaka kendinize yakıştığını düşündüğünüz renk tonlarından kürkler edinin.
(Bu arada ben tabi ki gerçek kürk e karşıyım. Hep de olacağım. )
Fotoğraflarda bembeyaz Ankara'ya inat siyahların hakim olduğu kıyafetiyle tatlı hamilemizi göreceksiniz.
İpek bol krem renk bir gömlek, krem bir atlet badi, siyah bir tayt ve siyah bir kürk yelek. Aksesuarlarda ise ince birkaç zincir kolye ve küçük bir küpe. Saçlar ise tabi ki kürke yakışır bir seçim.
Bu saçı yapabilmek için biraz uzunca bir kahküle ihtiyacınız var. Kahkülsüz yapılması biraz zor olabilir ama imkansız değil;)
Makyajda ise gözler ön planda tabi ki!
Bu arada çanta seçimi de oldukça yerinde...Çünkü kürk zaten başlı başına ön planda olan bir parçadır. Bu nedenle çanta ve bot, zarif seçimlerden yana olmalıdır. Bu tabi ki benim görüşüm yoksa ertafta kocaman botlar, kocaman çantalar ile kürklü kombinasyonlar görebilirsiniz:)
Bakalım benim beğendiğimi siz de beğenecek misiniz?
İşte bugünkü karelerimiz:)






Ben mi ne giyindim? Biraz pembeler biraz lacivertler... Fotoğraf çekinmedim çünkü üst üste bir kaç gün sizi lacivertlerle sıkmak istemedim:)
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden 

9 yorum:

miu dedi ki...

nefissss bayıldım.bu arada blogumda ufak bır hedıye verıyorum.destek olursan cok sevınırım canım :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Canım bayıldım nasıl güzel yakışmış, kesin banada çok yakışır :))) tabiki gerçek olmadığını düşündüğüm için nereden aldın diye bir soru sormak istiyorum sana :)?? bu arada bende ankara'dayım :) Gerçek kürk giyenleri giyenleri ise kınadığımı bir kez daha burda belirtmek istiyorum...Bu zulme ortak olmaları beni delirtiyor.... Neyse benim çenem durmaz bu konuya girersem en iyisi burda kesiyorum :) Sevgiler...

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

tatlım kürkü nerden aldığını sormuştum yanıtlamamışsın..

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çok pardon yanıtladım diye hatırlıyordum:( benetton dan aldım hatta indirimde şuan bence 2 güzel rengi var. Evet gerçek değil senin de karşı olmana sevindim, sevgilerrr

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Tamam tatlım indirimde olmasına bi ayrı sevindim :) çok beğendim çünkü sanada cok yakışmış dediğim gibi bakıyım hemen kalmıştır siyahı insallahhhhhhh :) :(:(

Adsız dedi ki...

bende buradaki taytın markasını merak ettim çok güzel teni hiç belli etmiyor =)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

zara:)

What's Next dedi ki...

kürk yeleği çok beğendim, çok şık gözüküyor bence :) ayrıca saç modeli de çook hoşuma gitti, herkese yakışmış ama harika duruyor ;)

--
bu arada kelime doğrulamayı kaldırmanı önersem? yorum yazmak çook zor oluyor :(

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

teşekkürler:)
öyle bir doğrulamam mı varmış:) haberim bile yok hemen çözüyorum problemi. Zorluğa rağmen yorum yazdığın için ayrıca teşekkürler:)