24 Ocak 2012 Salı

karlar kralıcesı 2:)

Bu gün çokkk güzel bir güne uyandım. Çok pozitif ve enerji dolu olarak.
Madem enerji doluyum o zaman siyah giyinmek beni etkilemez diye düşündüm ve geçenlerde aldığım penye elbisemi giyindim. Stileocular bu kadar rahat bir elbise olamaz. Herkese ama herkese tavsiye ediyorum:) Benetton a gidin ve mutlaka edinin. Özellikle hamileyseniz, şahane:)
Çok da ahım şahım değilim bugün.
(yine yazarken ilk kez kullandığım bir kelime ile başbaşayım 'ahım şahım' :):)
Sıradan siyah bir penye elbise, gri bir şal, siyah çorap ve gri fiyonklu kısa botlarım ve işte karşınızdayım...
Aslında bugün dikkat çekeceğim kişi tatlı hamilem, karlar kraliçem; ablam yine:)
şirin bir elbise ve yine kürküyle karşınızda olacak. Bu sıra kürklere taktı:) Ee haksız da sayılmaz hem şirinler hem şık hem de sıcak. Bakalım bugün bizi nasıl bulacaksınız?


Not: Bu arada hamileliğimin 13. haftasındayım ve hiç kilo almamışım hala:)Artık iştah açıldı bakalım...Bundan sonrası için söz veremesem de hedef en fazla 13 kilo:) Kaldı geriye 6 ay ve 13 kilo hehe:)
Hamile olanlar için bir paylaşımda bulunuyorum, çünkü sıkça bana soruluyor bu sorular; hamilelikte kaç kilo alınmalı ve bebek min/max kaç kilo doğmalı:) Bakalım neymiş cevabımız ?
Türkiye'nin İlk ve Tek Anne Çocuk Departmanına sahip olan Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi FORMEO yazmış şirin broşür çalışmasına:)

Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden
hem yukarıdaki miniğe hem de sizlere kocaman güzelliklerle dolu bir gün diliyorum:)

1 yorum:

merve savıcı dedi ki...

paylaşımlarınızı hep ilgiyle takip ediyorum. elvan hanım ve siz çok başarılı ve güzelsiniz. ayrıca, örnek bir kardeşlik sergiliyorsunuz. inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız :)