25 Ocak 2012 Çarşamba

hakı yesıl elbısem:)

Ne kolay giyindim ama ne zor beğendim kendimi bugün bir bilseniz. Hatta beğenme konusunda hala kararsızım diyebilirim. Dün akşamdan aklıma gelen ve zamanında çok severek alınan bu elbisenin gün gelip rahatlığı bir kenara bırakacağı hiç aklıma gelmezdi. Evet çok rahattır kenarındaki cepleri eteğinin modeli ve kullanılan kumaşıyla sağladığı sıcaklık. Ama belindeki kemer bildiğiniz hamilelik dönemi için akıllara zarar:) İlk önce takıyorsunuz gayet yolunda herşey taki inip arabaya binene kadar.Biner binmez Allah'ım oturarak yürüttüğüm bir işim var ben ne yaptım dedim:)
Tamam tamam çok abarttım.
Saçlarım inanılmaz kolay şekil aldı bugün, makyajda ise haki yeşile çok yakışan pembe tonları tercih ettim. Küpeler ise kemer ve botlarımı tamamlasın diye özellikle ahşap seçildiler.
Pek anlatılacak bir şey yok çünkü bildiğiniz üzerine pek bir şey katamayacağım kendi kendine dimdik ayakta durabilen bir elbise:) Müdehaleye başka kalıplara sokmaya gerek yok. Ya da henüz ben keşfedememiş olabilirim;)
İşte bugün ben böyleyim. Ankara bildiğiniz karlar altında ben ise yeşillerle tam üzerindeyim:)
Bu arada bugün okudum bir yerde:
Yapılan araştırmaya göre, gülümseyen insanları daha iyi hatırlayabiliyormuşuz.
Akıllarda kalmak için gülümseyin! :)







Gülümsüyorum beni unutmayın diye:)
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

3 yorum:

zeys dedi ki...

En elbiseni de saclarini da cok begendmm..kemer rhtsiz olabilir ama belini cok ince guzel gostermisss:)) ve gulmek yakismiss:)

diyetisyenbegümkuran dedi ki...

harikaaa olmuşşş saçlarınız ne güzel şekil alıyor saçlar çok önemli bir aksesuar:)

kuvvetli dedi ki...

elbisenin kumasıda modelide sende cok guzelsiniz herzaman ki gibi .. opuyorum