31 Ocak 2012 Salı

duman moru:)

İşte yine  garip bir renk isimlendirmesiyle karşınızdayım. Duman moru ne şimdi demeyin:) Çünkü bu rengin ismi olsa olsa bu olur diye düşünüyorum.Neden mi? ODTÜ de inanılmaz zeki bir hocam vardı. Kendisi şöyle derdi 'evet, bunun rengi beyaz ama beyaz deniyor diye bir genelleme var. Yoksa ne kadar beyaz nerden bilebiliriz. Hem sizin gördüğünüz beyazla benim gördüğüm beyazın aynı olduğunu nasıl söyleyebilirsiniz.' İşte aynen  bunu demeye çalışıyorum. Bu renk kimine göre mor kimine göre açık mor olabilir ama ben bakınca duman moru görüyorum:) Belki sizin duman morunuz farklıdır ama benim ki işte bu:)
Neyse, konuma dönüyorum; elbisenin tasarımı ÖZLEM AHIAKIN a ait. Aslında biliyor musunuz bu elbisenin önü olarak giyindiğim kısmı normalde arkası:) Ben bugün böyle giyinmeyi tercih ettim. Normalde bu dekolte tam sırtında, çok da hoş duruyor ama kışa biraz uygun olmadığı kanaatindeyim. İşte bu nedenle içine siyah bir atlet, altına siyah bir corap ve üzerine siyah farklı kesim keçe bir yelekle giyinmeyi tercih ettim bugün. Saçlar tabi ki toplu olmalıydı. Çünkü elbisenin kollarının detayları açıkça kendini göstermeli. Ayakkabı olarak mini kurdeleli kareli mor ayakkabılarımı giyindim. İçinde siyahtan,duman moruna kadar uyumlu tüm renkler mevcut:)
Aksesuar olarak top svaroski küpeler ve bir kaç gündür sürekli taktığım siyah yüzüğümü kullandım.  Belki yazın elbisenin yönünü olması gerektiği gibi kullandığımda yani sırt dekolteli olarak tercih ettiğimde daha sallantılı küpelerden yana yapabilirim aksesuar  tercihimi...
Makyaj a gelince siyah bir eyeliner pembe tonlarda bir allık ve soft pembe bir ruj kullandım. Fena da olmadı gibi.
Bakalım siz beğenecek misiniz?
Elbisenin etek kısmı ne kadar darsa bel kısmı da o kadar bol tasarlanmış. Sanki giyineceğim zaman hamile olacağım tahmin edilmiş gibi:) Bu arada 14. haftadayız ve hala kilo almadık:) Yani aslında iştahsızlıktan verdiklerimi geri aldım böylece ilk kilomda sabit kaldım.(Sırrı ne mi www.formeo.com.tr  anne çocuk departmanı:) Hal böyleyken de elbiseyi bugün giyineyim diye düşündüm:)
Bakınız etek kısmı oldukça dar:)

Evet elbisenin kumaşı biraz daha kırışmayan bir kumaştan tercih edilebilirmiş...Ama o püskül detayı çok şık. Özellikle sırtta şahane duruyor...
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

8 yorum:

Füsun dedi ki...

çok güzelmiş ama püskülün sırttaki şıklığını da görmeliydik :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Teşekkürler ve özürler ama çok soğuk havaaaa:)Yaza hamilelikte alacağım kiloları verip giyineceğim. O zaman mutlaka paylaşırım olur mu?
Sevgiler

mamba dedi ki...

püskülleri ve dekoltesi çoook güzelmiş gerçekten ve bebiş beklediğini bilmiyodumm tebrik ederim :D en çok yeleğini sevdim bu kombinden nerden aldın şekerim? mucks :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

:) evet 4 aya 1 hafta kaldı diyebilirim. hafta olarak belirtince şaşırıyorum da:) yelek: ablam ve eniştem pariste balayılarını yaparken görüp almışlar. Ama tabi bir kaç yıl oluyor. Fakat aynısını diktirmek bence mümkün;)
çok çok teşekkürler ben de öpüyorum, sevgilerr

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

tebrik ederim demek bir bebeğin olacak hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah...

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

evet inşallah olacak :) Amin çok teşekkürlerrr. 7 sinde cinsiyeti öğrenicez buradan yayınlayacağım:)

Füsun dedi ki...

olur tabiki :) bu güzelliği tekrar görmüş oluruz :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

:)