8 Ekim 2015 Perşembe

sonbahar stili

Stil baharı artık aramızda.
Şallarını, derilerini, kapalı yaka gömleklerini, kısa kısa ceketlerini, hırkalarını vs ni sevdiğim bahar. Öyle güzel ki dolabında ne varsa harmanlayıp giyinebiliyorsun. Üstelik henüz hava mevsim normallerinin altında seyretmediğinden ne giyindiğini de üşümeden ilham alınsın diye paylaşabiliyorsun.

Siz de böyle şaşalı 1770 Fransa modasına dem vuran beyaz gömleklerinizi deri süveterlerinizle kombinleyebilir yakasına bir broş kondurabilirsiniz. Bir de yetmezmiş gibi omzunuza kocaman bir şal alabilirsiniz. Abartının ayyuka çıktığı ama yine de tadı damağınızda kalan bir kombin oluşturabilirsiniz. 
Ruhunuz için ise sadece giyinmediklerinizi değil giyindiğiniz bir parçayı da başka birini ısıtsın diye ona verebilirsiniz.
Gerisi zaten sadece gülümsemeye kalıyor. 
Gülümseyin çünkü hayat fotoğrafınızı çekiyor







Not: Kıyafetleri nereden aldığım sorulacak muhakkak. Aslında pek de bir önemi yok! Çünkü her biri geçmiş sezonlardan. Siz de bunlara benzer parçaları bu sezonda bulduğunuzda alabilir ama öncesinde gardırobunuzu iyice karıştırabilirsiniz. Çünkü ben öyle yaptım ve bu kombin öyle doğdu:)


Hiç yorum yok: