6 Ocak 2015 Salı

karın yıldızları

Merhaba kar fotoğrafı görmekten bıkanlar ve de bıkmayanlar:)Yeni bir posta hazır mısınız?
Başlığın çizgi film ismi gibi olduğunun farkındayım ama durun, açıklayabilirim.
Kombini ve bugünü öyle güzel özetliyor ki bu başlık, ben anlattıkça anlayacaksınız:)

Bu sabah Pekiyigiller olarak muhteşem uyandık.4-5 gündür hasta olan ben artık iyiye doğru gidiyordum:) Uyanır uyanmaz Mira camdan bakmak istedi. Gördüğü manzara karşısında; 'aaaa kar dağmışşşş, oooo cok soğukkk karr, neymiş neymiş, kar neymişş' diye konuşup durdu:):):) coook tatlıydı. Ben o sırada az biraz kendisini sıkıştırmış olabilirim:) İşe gitmeye dakikalar kala Mira'yı yumurmamak imkansız.Kim olsa benim yerimde aynısını yapardı Hakim bey, suçsuzum:P
Bu aralar her şeyin ne olduğunu, kimden geldiğini, nasıl bir dokusu olduğunu merak ediyor. Gerçi Mira doğdu doğalı kumaşları iki minik parmağı arasına sıkıştırıp 'hımmm bunun için de %90 pamuk, %5 elasten %5 bilmem ne' diyebilecek mimiklere sahip ama gelin görün ki bildiği kelime sayısı ifadelerini cümleye dökmeye yetmiyor:) Teknik terimlere zamanla gireceğiz çekirgemle:) Gelecek günler için umutluyuz.
Yazar burada 'Ne çabuk büyüdün kızım...Hep büyü, büyüdüğün günleri görelim olur mu?' diye içinden geçiriyor:)
.....
.....
:) Sanırım ben gittikçe yaşlanıyorum. Baksanıza postun konusunu nereye getirmişim:):)

Ne diyorduk?
Her yer beyaz yani her yer kar...
Kar denilince aklıma gelen ilk 2 renk gri ve krem.Bu ikilinin yünle, kaşmirle olan uyumuna bayılıyorum. Görünce bile içim ısınıyor diyebilirim. Üzerine bir de yıldızlar serpildiyse, bir de makyaj gözlerde sabitlendiyse işlem tamam demektir.
Madem her yer bembeyaz göz makyajı koyu olmalı!
Madem her yer serin yünle trikoyla sarıp sarmalanmalı!
Madem bu kadar kar var, ekiple molalarda sahlep yudumlanmalı (!!) üstüne kar topu oynanmalı ve tabi ki günün anlam ve önemine binaen kardan adam yapılmalı.
Bizim yaptığımız tabi ki de en fit kardan adam olmalı:):)
Formeo ve Fitiz Diet ekibi en fit kardan adamı yapmış bulunuyor sevgili takipçilerim. En son fotoğrafta farkedeceğiniz üzere; doğru ve yeterli beslediğimiz kardan adamımızın yanakları al, saçları gür:)

Bu arada son aldığımız bilgilere göre kardan adam yapmak tam 285 kal miş;) İngiliz bilim adamları değil Türk diyetisyenleri söylüyor:)  Kartopu savaşı ise ( 1 saat oynanırsa) tammmmm 312 kal.
Stileo öneriyor: Triko elbiselere hazır modanın tam odak noktasındayken şans tanıyın. Büyük şallarla elbiseyi hareketlendirin. Bu ikiliyle sıcacık ve içerisinde kolay hareket edebileceğiniz şık kombinler yaratabilirsiniz. Şimdi ne mi yapıyoruz;  en yakın alışverişimizde muhakkak bulduğumuz  triko/yün elbiseleri alıyor ve giyindikçe Stileo'yu hatırlıyoruz:)
Mutlu günler


















iste karın yıldızları:)

Elbise: Intimissimi
corap: Calzedonia
sapka:Stradivarius
Şal:Teyzecigin hediyesi Almanya'daki kendi magazasindan:)
Dekoratif baykuslar:Tchibo


2 yorum:

Unknown dedi ki...

merhabalar :)) çok güzel ve şıksınız.benim acil olarak yakanızda kullandığınız fiyonklara ihtiyacım var. Ankaradayım nerden bulabilirim acaba?

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Yakamda bir fiyonk yok aslında hangi posttan bahsediyorsunuz belirtirseniz daha net yardımcı olabilirim. İlginiz için çok teşekkürler sevgiler