25 Aralık 2014 Perşembe

küllerin içinden

Merhaba, uzun aradan sonra koşarak geldiğim bloğum.
Bu aralar limon sarısı hayallerin gerçek olduğu zamanlar, biliyor musun? Kül grisinin gizemli hali hafif hafif yerini limon sarısına bırakıyor.
Huzurlu rüyalarla uyanan vücuduma uçtu uçacak renklerle hayat veriyorum. Tepeden tırnağa bir bütün olduğum, ruhumu forma sokup, hayallerimi gerçekleşme ihtimallerine göre sıraladığım dönemlerdeyim.
Yeni bir yılın gelişi hiç bu kadar heyecan vermemişti zihnime. İlk kez ayaklarımın altında bulutlar, ilk kez aklımda deli olmayan ama akıllı da olmayan sorular var...

Ben sakin bir heyecan içerisindeyim. Gecelerim daha uzun, gündüzlerim daha kısa artık. Sessizlik severim tıpkı sesi sevdiğim gibi. Dengeyi içime sindirmişim tıpkı gri ile sarının birlikteliği gibi. Gülmüşüm, dilemişim ve ilk kez 'şunlar şunlar olsun' demişim arsızca.
2015 hadi çabuk gel de sana biraz sarılayım, sana da biraz sarı, biraz kül grisi bulaştırayım.

Bu arada dudağımdaki uçuklar kombinden ayrı düşünülebilir. Vücut bazen fazla heyecana tepki verebilir.
Gününüz heyecan verici, aydınlık olsun; kombin ise herhangi bir gününüze ilham olsun:)





Kombin Ankara'nın soğuk havasında diz üstü çoraplarla kendini başka bir boyuta taşıyor. Kimilerine o hali kimilerine ise diğer hali ilham oluyor.



Elbise: Zara
Kasmir sal: Sarar


1 yorum:

Merve dedi ki...

Kış soğuğunda iç ısıtan bir kombin. Harikasınız <3 kıyafetinizdeki ve şalınızdaki tonlar ve sizinle birlikte küpe, bileklik ve yüzük detaylarına da bayıldım. :)