10 Eylül 2014 Çarşamba

bastan asagi

Basliktan belli sanirim asagida neler yazacagim ama hepsini bilmeniz tabi ki imkansiz. Hem sizinle paylasip icimi rahatlatmak hem de ilham olur diye bidi bidi yazicam bu postu gecenin korunde:)
Hadi bakalim basliyoruz o vakit:)
Dun gece ruya degil bir nevi kabustu gördüğüm sey:, ( tabi ki basrolde Mira ve Emrah vardi. Sonucta Elvin kabusu dedigin icinde bu iki insani barindiracak ki bastan asagi tum vucudu cız etsin degil mi? Neyse o kadar korkmusum ki detay verip sizi de korkutmak istemiyorum ama gece 4 de uyandigimi ve tekrar uyumakta cok zorlandigimi, dua ustune dua ettigimi paylasmazsam olmaz. Iste bu yuzden sabah uyanir uyanmaz (pek de uyumus sayilmam ama) ise giderken beni bu halden kurtaracak renk ve parcalar aradim dolapta. Nude bir diger adi pudra rengi ile basladim kombini yapmaya. Pudra ceket vanilya bluz derken pullu pudra etek gozume ilisti. Ceketi gecenlerde almistim meger onu gorevi beni bu ruh halinden biraz olsun cikarmakmis. Ozetle bu ucluyu giyinince iyi hissettim kendimi.Bir de tatli ekibim (ki her biri birbirinden guzel şık hatunlardan olusur) beni kapida iltifatlarla karsilayinca unutmus gitmisim ruyayi.Gun boyu Mira'yi sormak icin Vesile ananemizle birkac kez konustugumu ve Emrahi bir kac defa mesajla taciz etmemi saymazsak aklima bile gelmedi ruya:p :)
Bastan asagi vucudumu sarsan o ruyanin ardindan, bastan asagi sakin temiz bir renk giyinmeyi tercih ettim.Pullar falan da beraberinde gelmis,kabahatim yok.Kelebek kupeler mi onlar bana hep annemi hatirlatanlar. Parmagimdaki yuzugun tasi ise mutluluk tasi. Ben ona mira tasi da diyorum.pembe quartz=mira tasi=mutluluk tasi.
Siz de benim gibi tas insani misiniz ve sizin de kendinizi iyi hissetmenizi saglayan bir tasiniz var mi?
Yoksa edinin derim gercekten iyi geliyor...
Lafi fazla uzatmadan ruyalariniz denizli balikli kumsalli kar taneli falan olsun...
Sevdiklerimizle yasayacagimiz saglikli omrumuz olsun







Ceket:zara (yeni sezon)
Etek: Stradivarius (eski sezon)


2 yorum:

Beauty Follower dedi ki...

Wonderful skirt,
also like the nude pumps!

http://beautyfollower.blogspot.gr

idil dedi ki...

elvin hanım çok gözalıcı ve masal gibi bi kombin olmuş.acaba eteğin nereden olduğunu yazarmısınız.çok beğendim.teşekkürler