13 Mayıs 2014 Salı

hipster = Betty


Merhabalar güzel dünyamın güzel insanları
karşınızda en çirkin stileo!
Neden çirkin açıklayacağım lütfen biraz sabır:)
Bazıları tarafından hipster gözlük olarak da bilinen bir gözlükle karşınızdayım bu sefer. 
Hipster aslında bir tarz! Moda olmayanın moda olduğu bir akım kendileri. Tabi açılımı için daha bir çok şey yazılabilir ama bence bu kadarı kafi.Neticede her tarzın, kendimizi temsil eden tarafına değinmeliyiz değil mi :) Eskiden  bu kemik gözlükleri takanlar için çeşitli diyaloglar işitilirdi. 
Mesela; 'Betty de ne çirkinnnn!! Gerçiii şu gözlükleri çıkartsa, saçına bir fön bir de güzel makyaj... hımmm. olur, vallahi de olur, bak şuraya yazdım' Gerçi o Betty sonrasında güzelleşti mi bilmiyorum ama diziyi hiç izlemeden de olsa adını tarihe kazıdı. Bu arada önemli olan sadece dış görünüş değil tabi ki misal ben de iyi bir kızım aslında:)
Ne diyorduk?
Zamanla aksesuar olarak kullanılmaya başlanan bu gözlükler yüzünden kıyafet seçimleri bile değişti. İşte 50'lı yıllar civarında da o bahsettiğim akım ortaya çıktı. Hipster olmak? Hepsi bir örnek bu ve benzeri gözlüklerden taktılar. Kareli gömlek giyeni mi dersin, renkli veya kareli düşük belli skinny pantolon mu dersin artık ne hatırlıyorsan.
Ama şu kesin ki eskilerde çirkin aksesuarı olan bu gözlükler şimdilerde karizmanın bir parçası oldu mu oldu. O nedenle yiğide hakkını veriyor bu aksesuarı da yad etmek için fotoğraflarda kendisine de değiniyoruz.

NOT: Kareli erkek gömleğim, mini eteğimle ve oldukça yoğun aksesuarımla bir çekim günüydü o gün. Aslında sadece styling yapacaktım, yani başrol bende değildi. Ama yine tatlı fotoğrafçım Aylin Çifçi bu enteresan tarzımı göz ardı etmek istemedi:)
Aylin seni seviyorum biliyorsun değil miiii:):) 
Bu tarzı deneyeniniz olur mu bilmem ama bir gözlük şart, atlamayalım!







Aşağıdaki hatunla süper bir çekim yaptık. Aylin yine harikalar yarattı. Pek yakında onu da yazacağımmm:)



Sevgiler benden
yani 
elvinodabaşıpekiyiden
Etek: Sisley
Gömlek: Eşimin:) Zara Man
Babet: Ninewest
Takılar: Yargıcı (geçmiş sezon)

Hiç yorum yok: