26 Nisan 2014 Cumartesi

kırmızı kazayağı

Mutlu mutlu hafta sonları
bu aralar hayatımda inanılmaz değişiklikler sıralanıyor. Adeta biri diğerini kovalıyor. Anne olunca zaten hiç bir gün aynı geçmiyor. Yanınızda sürekli yeni bir şeyler öğrenen ve sizi mest eden bir varlık büyüyor. Şaşıp şaşıp kaldığım halime havanın ısınıp soğuması da ekleniyor. Ve derken günler geçip gidiyor. Yeaaa yaşlanıyorummm sanırım sarı kafamın büyümesinin tek olumsuz yanı bu. Ama olsun olgunluk iyidir zengin gösterir tıpkı bu kombindeki avize küpelerim gibi:):)
Geçenlerde kızımın can arkadaşının doğum günündeydik. Öncesinde Mira'ya siyah tütü aradım durdum. Ve tabi ki bulamadım. Bulucam diye de inat ettiğim için son güne kadar kaldı konu. Doğum günü öncesindeki gece oturup bir ponpon etek yaptım bile. Ama tahminimden biraz daha fazla zaman aldı. Neyse ki Mira o kadar sevdi ve o kadar güzel taşıdı ki ' acımadı ki acımadı ki, yorulmadım ki yorulmadım ki' dedim durdum:)
Mira'yla hergün aynı tarz giyinmemiz oldukça olanaksız ve sinir bozucu görünebilir ama arada birbirimizden esinlendiğimiz doğrudur:P Yine öyle günlerden biridir kırmızı kazayağını postlara taşıyan. 
Kazayağı, senin yerin bir başka yahu. Ancak kendin doldurabiliyorsun o yeri farkında mısın? Canım benim, aferin sana:P















Elbise: Mango (geçmiş sezon)
Ceket: İpekyol
Kemer: Twist
Atlet: Zara
Ayakkabılar: Matraş
Mira
Etek: Stileo Kids
Hırka ve bot: ZaraKids
Siyah ve beyaz bluz: H&M


2 yorum:

minikkus dedi ki...

O ponpon etekten bana da sozun var hic anlamam valla elin acidi filan :))) topkafalima da asiri yakismis bu arada 💗 ve siyah ponpon etek on nimara olmus, bizimkinin de rengi siyah olsun lutfen ahhhahaa:)))
Ve sen, yine bir 5 dakika saciyla karsimiza gecmis, nekadar da sahaneyim yahuu dercesine pozlar veriyosun ne de iyi ediyosun guzel kafalim ❤️❤️❤️

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Brc: Çok teşekkürler inşallah istediğinde senin de bir Mira'n olsun o vakit:)
Minikkuş: Kızım ben elaya bırak eteği elbise dikerim ponpondan o derece yani:) Hahaha saç konusunda acımam iddialıyımdır:P