6 Ocak 2014 Pazartesi

balık elbise

Herkesin sağlıklı olduğu bir Dünya hayal eder oldum bu aralar. Herkesin akça pakça göründüğü, sararıp karamadığı bir Dünya...Gerçi düşündüm de, bunu hep hayal ediyorum ki!
Geçen Cuma gecesi Mira'mın iyi oluşuyla başlayan gecemiz meğer hastalığın bize geçmesi ise devam edecekmiş de haberimiz yokmuş. Cuma gecesini zor sabaha çeviren kocam ve ben Cumartesi tüm gün yattık. Evet, 'Anne baba olunca anlarsınız' içerikli cümlelerim geliyor... Tilili:) Hooop geldi bile;
insan hasta olunca o sevimli tontik yavrucak, bir olay oluyor bir olay oluyor sormayın. Parmağınızı kıpırdatacak haliniz yok ve günlerdir iyi olmasını beklediğiniz yavrunuz full enerji:) Acıkan, oyun oynamak isteyen, altına yapan, şirinlikler yapan, keşfe devam eden bir varlık duruyor o cansız bedeninizin karşısında, iyi mi? Cık, değil!
 Her kıpırdamanızda enerjiniz bir kez daha tükeniyor:(  O ise bu halsiz tavırlarınıza garip garip bakıp şaka yaptığınızı düşünüyor. Hayır ağlasanız, uyuyup kalsanız hatta bayılsanız hepsi neymiş: ŞAKA:)
Neyse bugün hem bir kaç toplantımın varlığı, hem o kara 2 günün geride kalışı, hem de 'iyiyim artık yahu, geri döndüm ben' temalı kıyafetimle karşınızdayım. 
Bu arada üzerimdeki elbisenin altını tayta çevirseniz balık adam kıyafeti olmazsa neyim! İçinde ister istemez dinamik duracaksınız öyle bezgin durmak gibi bir şansınız yok:) Elbise bu yani, olayı bu!
Sonuç olarak iyiyim, iyiyiz...
pekbiiyiyiz :):)
Elbiseli halime söyleyecekleriniz varsa, buyurun çekinmeden söyleyiniz...




 Çekilen bir kaç kareyi evirip çevirip önünüze sunmuş olabilirim ama sonuçta bedenim biraz olsun yorgun affedersiniz beni diğmii:) 
Bir de hayatımın kolyesini bana hediye eden teyzeme buradan sevgilerimi sunarım. Boynumdan hiç çıkarmadığımdan emin olabilirsin. Biz bir bütünüz artık,o denli:)
Elbise:Trendyol- Milla (Ablamın yılbaşı hediyesi:)
Kemer: Machka(Bir montumun kemeri:)
Küpeler: Kendim yaptım:)
Kolye:Tiffany&Co :)
Çizmeler: İnci
Sevgiler benden
yani 
elvinodabaşıpekiyiden

4 yorum:

my lifebook dedi ki...

Güzel elvinim gecmiş olsun. Yazıyı okumasam hiç hastalıktan yeni çıkmış bi insan olduna inanmam asırı asırı fıstık olmusun kalpler opucukler iyi dilekler butun pekiyi ailesine❤️

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun canım, elbisen muhteşem durmuş, ama hastalıktan mıdır, elbiseden mi bilemedim çok fazla zayıflamışsın sanki! Aman pofuduk şeker miracığa bişi olmasın sakın, geçmiş olsun ona da :) sevgiler

fatma dedi ki...

Elbisenin ust kismi cok guzel ya asiri begendim! Gecmisler olsun hepinize :)

Beauty Follower dedi ki...

You look very elegant dear :)

http://beautyfollower.blogspot.gr/