30 Ekim 2013 Çarşamba

Hafiflik


Benim cici takipçilerim nerdeymiş, hanimiş:)
Şimdi asıl siz soracaksınız ya bu soruları bana, ben de siz sormadan üste çıkayım diye düşündüm. Nasıl iyi etmiş miyim:)
Havalar güzel gidedursun, saçlarım da gittikçe açıladursun, tüm çantalar da şu elimdeki çanta kadar hafif olsun. Tüm dileklerim bunlardan ibaret değil pek tabi ama konumuz hafiflik!
Evet yanlış duymadınız lütfen duyun ve duyurun!
Ben hayatımda bu kadar hafif bir çanta kullanmadım!
Hafif bir çanta bazen her şeyden önemli olabiliyor sayın okuyucum! Mesela çanta hafifse bebişinizi de çantayı da birlikte taşıyabiliyorsunuz:)Onun ihtiyacı olabilecek daha fazla şeyi aynı anda yanınıza alabiliyorsunuz. Ve daha neler nelerrrr.Big Bubble Bags adını taşıyan marka hava ışıktan ilham alıyormuş. Şeffaflık, renk ve özellikle hafiflik ön planda. Bir görseniz daha ne renkleri var ama sanırım bendeki olmazsa olmazı;)
Neyse konu çanta reklamına dönüşmeden kombine geçiyorum ben. Günlerdir özenle giyinir farklı kombinler yaparken bir türlü fotoğraf çekinemedim. En sonunda bugün bir imkanım oldu fakat kısmet bu kombine oldu. Umarım beğenirsiniz. Ne demişler takipçi umduğunu değil bulduğunu beğenirmiş:)
Gül kurusu rengine dem vuran kombinimden esinlenerek Zuhal Olcay ın 'güller ve dudaklar' parçasını gönderiyorum buradan size. Siyahla gül kurusu rengini de kombinlemenizi öneriyorum. 
Aynı zamanda kaçarken öpebiliyor öperken de kaçabiliyorum
Not: Fotoğrafların piksellere ayrılmasına takılmazsak sevinirim :P







Maxi yelek: Mango
Siyah elbise: Mango (eski sezon)
Kemer: Twist
Çorap: Calzedonia
Çanta: Big Bubble Bags 
Ayakkabı: Hotiç
Saat: Burberry

Sevgiler benden
yani 
elvinodabaşıpekiyiden

2 yorum:

Nihalce Handmade dedi ki...

çok ama çok tatlısın canım benim.

minikkus dedi ki...

piksellere takılacak olsak bilgisayar miyendisi olmazdık bebeyim :P
ama bu pikseller senin esas güzelligini, yani böyle kanlı canlı karsımda duran Elvin'in güzelligini tam olarak yansıtamadıgı icin onlara oldukça kızmış olabilirim, o ayrı bi konu!
saçlar açılsın, seviyoruz biz öyle dogal ötesi ve ışıl ışıl saçları ❤