27 Eylül 2013 Cuma

saks ve narçiçeği


 Gün geçmiyor ki size bir merhaba diyebilmek için çalışkanlığım hat safhaya ulaşmasın:)
Yani özetle diyorum ki benden yine bir post geliyor size. 
Üstelik çekimi dün yapıldı ve postu yazacak vakti bulamadığım için paylaşamadım.
 Dün Bilkent Center'ın davetlilerine mini bir sohbet eşliğinde en sağlıklı yaşatan püf noktalardan bahsetti Dyt. Elvan Odabaşı Kanar yani namı diğer ablam:) Şimdi belki beni yadırgayanlar çıkacak aranızdan ama ben bu kadına yani ablama bir kez daha hayran kaldım. Bir insan bu kadar mı konusuna hakim, şiir gibi konuşur ve kesinlikle anlattıklarını akılda kalıcı halde karşı tarafa aktarır. Bu zannediyorum ki doğal bir yetenek!!! Duyguyu, konunun önemini ben yazarak kişilere aktarabiliyorken o bunu konuşarak o kadar başarılı yapıyor ki etkilenmemek mümkün değil. Neyse lafı fazla uzatmadan ablama olan hayranlığımı içimde yaşatıp gelelim konumuza. Dün tabi ki bizi ağırlayanlar Bilkent Center ve pr işlerini yürüten MAG idi ama biz de kendilerini ağırladık diyebilirim. Dinleyiciler için Fitiz Diet Mutfağın mini kekleri formeo dosyalarının yanında yerlerini almışlardı.
Ben de ablamı dinlemek için katıldığım ve Formeo'yu temsilen gittiğim bu sohbet için ne giyinmeliyim diye bir gece önceden düşüncelere daldım. Baktım ki dolaptan saks mavisi bana göz kırpıyor onu alıp çıkardım arkadaşlarının arasından;) Kombinin kalanını ise sabaha bıraktım. Sabah ise üzerine bir çeket yanına şu çanta altına şu ayakkabı derken baktım hazırım.
Bu arada bir etkinlik yapsam mı diyorum Fitiz Diet Mutfak'ta. Ankara'lı bloggerları veya Ankara'ya gelebilecek olan bloggerları ağırlasak ve yine konuşsa Elvan Odabaşı Kanar hep konuşsa biz dinlesek, öğrensek, fitleşsek. Durmuyor bu beyin ne yapmalı:)
Peki tamam, ben bu konu üzerine yoğunlaşayım siz de bakın bakalım nasıl olmuşum ve fikriniz nedir blogger toplantısı ile ilgili?
E öpüyorum tabi ki hepinizi;)




Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden
Elbise: Benetton
Ceket: Zara
Ayakkabı: Club Beymen
Saat: Burberry
Kolye: Mango
Yüzük: Elmas Acar hediyesi :):)


10 yorum:

minikkus dedi ki...

yine cok güzelsin, cok zarifsin bebeyim! <3 seviyorum seni de yeni saclarını da <3
bu arada ablan diye söylemiyorum, ki zaten niye öyle söyliyimki:P, Elvan grcekten muhtesem bi konuşmacı! konusurken kasısındakini adeta hipnoz eden, büyüleyen, cemberi içine alan (buraya daha bi ton şey yazabilirim! o deerece bu işi yapıyo cünkü!) bi insan. ben onu dinlerken mest oluyorum şahsen. Abartmıyorum bak, ses tonundan cümlelerinin akıcılıgına kadar herşeyiyle adeta ninni etkisi ve huzuru yaratıyo bende!
kendisine burdan sevgiler ve kucak dolusu Ela tekmesi yolluyorum:P
aynı zamanda yarışmacı arkadaslarıma basarılar diliyorum. önemli olan katılmaktı bence :D

shadoweyes_ontheway dedi ki...

Çok hoş olmuşsunuz yine :) Böyle bir etkinlik yapılırsa katılmaya çalışırım :))) ben de

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Minikkuş um balım canım eğer ki öyle bir davet yaparsak seni ön sıralarda görmek istiyorum. Gerçi şimdi bu yersiz cümlemi de silmek istiyorum ama olsun bil yani. Senin Ela'nı yeriz onu biliosun gerçi, özledim bi de.

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Shadoweyes Ontheway :) çoook teşekkürler tabi ki beklerim ben çalışmalara başlıyorum:) bakalım kaç kişi dönecek.Herkesi haberdar etmek de gerekiyor gerçi

Adsız dedi ki...

Böyle bir etkinliğe seve seve katılırım. Doğum yapalı iki yıl oldu ama hala eski formuma kavuşamadım ne yazık ki :( Tavsiyelere çok ihtiyacım var çook .

Adsız dedi ki...

Ankara' ya yeni tasinan benim icin cok harika bir top,anti olur bu:)
Bu arada Mira' nin kirmizi ustune beyaz puantiyeli ayakkabisini nereden almistiniz. Bebegi. Icin oyle bir ayakkabi bakiyoru. Ama bulamadim. Tesekkurler.

Yagmur

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Elvan Özen: O zaman muhakkak kaydediyorum ismini;)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Yağmur: Seni de aramızda göreceğiz demektir:) O ayakkabıyı Panora AVM deki Karamela adlı yerden bulabilirsiniz. Çok şirin bir ayakkabırdır derisi de yumuşacıktır. Eğer bebeğiniz minikse yürüyüş öncesi patik şeklinde kullanılabilecek bir ayakkabı (aslında patik):)

Life's a shoe dedi ki...

great outfit! really love the clutch and shoes, such gorgeous bold colors!

rebeltakipte dedi ki...

mavbiye bayılırım, nar çiçeği ile de çok yakışmışlar birbirlerine :)

http://rebeltakipte.blogspot.com/