19 Şubat 2013 Salı

dıttt dıttt: urban5&stileo

Herkese hasta Stileo'dan merhaba gelsin mi?
Hadi gelsin.
Evet azcık akıldan eksikliğim olduğu kesin ama bildiğiniz gerçek manasında hasta oldum. Benim tatlı Mira'ma bulaşan virüs sonunda annesini de alt üst etti. 
Ne virüsmüş arkadaş!
Git burdan, go home go homeeeee :P
Size bugün bir haberim var. Belki aranızda bilenleriniz vardır. Çok zeki adamların(unixes bir tanımlama kabul edelim buradaki özneyi!) bir araya geldiği bir dergi var. Bu bir internet dergisi! Aslında çok değişik; her yazarı ayrı bir derya olan, kimi zaman insana aaa bu da yazılmaz canım dedirtirken yazının sonuna geldiğinizi anlamadan takip ettiğiniz bir site bu. Üstelik tam kadın ruhuna hitap ediyor çünkü bildiğiniz alışveriş de yapılıyor buradan. Tamam tamam kadını erkeği yok bunun kim sevmiyor ki alışverişi!
kim kimmm? 
Yok canım o da seviyordur da belli etmiyordur.
Neyse işte zaten ziyaret edince anlayacaksınız enteresan bir yapıya sahip enteresan konulara değinen bir dergi/site olduğunu.
 Kitlesi zaten oldukça özel! Öyle herkesten de takip etmesini tabi ki beklemiyoruz.Ama siz edin emi benim tatlı okuyucum. 
Hanimiş benim okuyucum?
İşte burdaymışşşş( ben mirayı özledim sanırım yine!)
 Sık tıklananlarıma kaydedilmiş olan bu sitede artık ben de vakit buldukça yazıyor olacağım. Bazen biraz sivri dilli bazen ise tatlı dilli.Umarım beğenirsiniz.
Bu arada laf aramızda site yönetimi ona -orbın fayf- falan denilmesinden hiç haz etmiyor.Bildiğiniz yazıldığı gibi okunuyor. Türk dil kurumuna dost URBAN 5 (beş) im benim. 
Bugün moda bölümüne tıklarsanız bana da beklerim;) Söz çaylar benden olacak.
 İlk yazımız için tıklamalar başlasın o halde!
https://www.urban5.com/dergi/moda/stil-katan-detaylar

Sevgiler beden
yani
elvinodabaşıpekiyiden



1 yorum:

minikkus dedi ki...

olum bu ne güzel bi haber bravaaaa!:)
ben hemen bakarımki bu siteye koşa koşa:) komikli yazılar da varmıymış peki? :)))